Connect with us

Actual

BLACK SeaMPHONY. Orchestra Simfonică București, la Constanța

Published

on

Orchestra Simfonică București, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, îi invită pe constănțeni și turiști la unul dintre cele mai importante evenimente muzicale ale momentului. Prima ediție a Festivalului de muzică BLACK SeaMPHONY va avea loc în Piața Ovidiu, în perioada 19 – 21 august 2022.

Publicul este invitat, trei seri la rând, începând cu ora 20.30, să asculte, să danseze și să recunoască repertorii diverse, pornind de la muzica clasică, muzica pop-crossover, rock și piese de radio cunoscute, care satisfac gusturi muzicale dintre cele mai variate.

PE ARIPILE MUZICII

În prima seară a Festivalului BLACK SeaMPHONY, atât publicul local, cât și turiștii aflați pe litoral vor putea asculta celebre coloane sonore ale celor mai cunoscute filme americane, interpretate de Orchestra Simfonică București sub propriul concept, denumit PE ARIPILE MUZICII. Va urca pe scenă, alături de instrumentiști, invitata specială a serii, renumita soprană Irina Baianț.

Publicul va putea recunoaște coloane sonore din filme celebre precum: Războiul Stelelor, Titanic, Games of Thrones, Rocky, Zorro, Cei 7 magnifici etc.

NOTTE SOTTO LE STELLE

În cea de a doua seară, alături de Orchestra Simfonică București, publicul va avea bucuria să îl asculte pe îndrăgitul artist de talie internațională Alessandro Saffina, care va prezenta spectacolul NOTTE SOTTO LE STELLE.

ROCK SYMPHONIC

În cea de a treia seară, Orchestra Simfonică București va prezenta publicului un concept dinamic, intitulat ROCK SYMPHONIC. Artiștii vor interpreta melodii din repertoriul trupelor The Beatles, QUEEN, LED ZEPELIN, AC/DC, etc.

“Proiectul face parte din conceptele muzicale pe care le dezvoltăm în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, mereu deschisă a le oferi iubitorilor de muzică concerte inedite. Orchestra Simfonică București revine cu bucurie pe scena Constanței și anul acesta. Promitem publicului trei seri pe care cu greu le vor uita”, a declarat Gabriel Gheorghe, președintele Asociației Philson Young.

Orchestra Simfonică București

Din dorința de a oferi posibilitatea de a intra în contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București dezvoltă concepte muzicale originale și inovatoare, abordând o paletă variată de repertoriu, de la muzica clasică până la stiluri mai puțin convenționale, precum muzică de film, pop/rock și crossover. Misiunea sa este promovarea excelenței în muzică și atragerea tinerilor către sălile de concert. Desemnată Ambasador Cultural al României, ORCHESTRA SIMFONICĂ BUCUREȘTI a concertat alături de artiști de talie internațională.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta