Connect with us

Entertainment

#BlackFriday în Showbiz-ul constănțean. Intrare LIBERĂ la Jazz Night și Seara Internațională

Adrian Cârlescu

Publicat

la

Un restaurant din centrul Constanței care organizează evenimente mondene își așteapă vineri și sâmbătă clienții cu o ofertă ”capitală” de BlackFriday: intrare liberă. În acest caz, taxa ”suport artiști” este suportată integral de organizatori, în beneficiul publicului. Totul se întâmplă la Restaurantul Voila de pe bulevardul Tomis nr. 118 (zona Capitol).
Vineri, 16 noiembrie 2018, începând cu ora 20, va avea loc evenimentul Jazz Night. Vorbim aici de un concert susținut de Aida Tavitian și Florian Stoica. Managerul restaurantului Voila, Ștefan Pitu, spune că anul trecut a mai fost organizată, cu mare succes la public, o seară de jazz în locația pe care o conduce. De data aceasta, fiind vorba de BlackFriday, intrarea este liberă. În plus, participanții au ocazia să participe și să câștige premii în cadrul unei tombole. ”Nu vreau să anunț pe această cale în ce constau premiile. Îi așteptăm pe iubitorii de jazz să descopere singuri. Îi asigur că va fi o seară deosebită, cu surprize plăcute.”, declară Ștefan Pitu pentru Ordinea.Ro.

Sâmbătă, 17 noiembrie 2018, începând cu ora 20:00, restaurantul Voila organizează evenimentul ”O seară internațională”. Este vorba de un spectacol de cover-uri din repertoriul internațional, dar și de piese din muzica populară românească, armânească, grecească și rusească. Momentele artistice vor fi susținute de tinerii și foarte talentații interpreți Ionuț Bostan, Julai, Ramona Stamate și Raluca Maria.
Pentru informații și rezervări, organizatorii pun la dispoziția publicului numerele de telefon 0241485871 și 0742388388.
Restaurantul Voila este situat în centrul orașului, pe bulevardul Tomis nr. 118. Clienții pot servi mâncare din bucătăria internațională, dar și mâncare cu specific libanez.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Entertainment

A început Festivalul Berii! Trei zile de muzică și multă băutură!

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

După ce și-au făcut încălzirea de Paști și 1 Mai, constănțenii, și nu numai, continuă distracția. De astăzi începe Festivalul Berii Constanța, care are loc la Pavilionul Expozițional Constanța. Consiliul Județean Constanța spune că, în fiecare zi de festival, constănțenii se vor distra împreună cu artiști renumiți.

Programul zilei de astăzi, 3 mai

17:00 – 19:00 Demonstrație sportivă

19:00 – 21:00 Ansamblul Folcloric Profesionist “Izvoare Dobrogene”

SOLIȘTI: Valentin Sanfira, Elena Plătică, Mihaela Avram, Emilia Bașchir, Marius Brutaru

Programul zilei de sâmbătă, 4 mai

15:00 – 16:00 Maria Șalaru și grupul “Floricica”

16:00 – 17:00 Ansamblul polonez “Mala Poiana”, Poiana Micului, județul Suceava

Ansamblul “Kozaciok”, Bălcăuți, județul Suceava

17:00 – 18:00 Ionică Moroșanu

18:00 – 19:00 Taraful Ionel Tudorache

19:00 – 20:00 Gipsy Casual

20:00 – 21:00 JUKEBOX

Programul zilei de duminică, 5 mai

15:00 – 16:00 Trupa 3 Haiduci

16:00 – 17:00 Vali Crăciunescu și Cooperativa 9

17:00 – 18:00 Taraful Constantin Lătărețu

18:00 – 20:00 Ansamblul artistic “Ciprian Porumbescu”, județul Suceava

20:00 – 21:00 PROCONSUL

Comments

comments

Continuă să citești

Entertainment

(VIDEO) Probabil cel mai frumos REVELION din Constanța

Adrian Cârlescu

Publicat

la data de

Scris de

Dacă v-ați întrebat cum trebuie să arate un REVELION ADEVĂRAT, trebuie doar să priviți imaginile care vorbesc de la sine. Petrecerea surprinsă în acest clip a avut loc la restaurantul Voila din centrul Constanței. Localul și-a întâmpinat oaspeții cu muzică de calitate interpretată de îndrăgita cântăreață Elena Plătică. De asemenea, Maria Cristina Chiruță, o copilă cu voce de aur, i-a colindat și sorcovit pe clienți. La trecerea dintre ani, restaurantul Voila a organizat un foc tradițional de artificii. Petrecerea a fost reluată în primele minute ale anului nou, cu un moment oriental, deosebit de spectaculos, și a continuat cu band-ul care a acompaniat-o pe Elena Plătică, până în zorii zilei de 1 ianuarie 2019. Imagine și montaj: Ordinea.Ro. (Articol publicitar)

Comments

comments

Continuă să citești

Entertainment

4 ani de la inaugurarea restaurantului Voila din centrul Constanței

admin

Publicat

la data de

Scris de

Restaurantul Voila (din limba franceză, se citește voala), situat în centrul municipiului Constanța, într-o clădire de epocă, reamenajată, pe bulevardul Tomis nr. 128, se pregătește să sărbătorească 4 ani de existență. Pe 1 decembrie, Voila a găzduit o petrecere românească, dedicată Centenarului Marii Uniri. Talentații artiști ai formației Autentic Folclor au delectat publicul cu melodii îndrăgite din folclorul românesc. Restaurantul i-a premiat pe participanți în cadrul unei tombole, în care marele premiu a fost un sejur la munte, în stațiunea Predeal. De asemenea, au fost oferite câștigătorilor sticle de vin de cea mai bună calitate și o cină romantică, în cuplu, la restaurantul Voila. Extragerea numerelor câștigătoare a fost efectuată de o copilă de 4 ani, prezentă la petrecere alături de familia sa. În clipul atașat puteți vedea câteva momente ale petrecerii.

Pe 6 decembrie, restaurantul a programat o petrecere cu muzica anilor 90. Și în cadrul acestui eveniment se va organiza o tombolă cu premii. De asemenea, în toată luna decembrie se oferă clienților promoții importante în cursul săptămânii, de luni până joi, la meniurile de pește, sushi, produse libaneze și carne de vită. Dacă n-ați mâncat niciodată mâncare libaneză, ar fi timpul să mergeți la Voila. Restaurantul beneficiază de un ambient plăcut, mâncare gustoasă și servire promptă, asigurată de un personal tânăr, frumos și bine pregătit.

(Articol Publicitar).

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: