Conecteaza-te cu noi

Actual

Borcea iese din închisoare. A făcut numai nouă luni de pușcărie

Published

on

Fostul acționar al echipei de fotbal Dinamo București Cristian Borcea va ieși în închisoare, după numai nouă luni de detenție. Decizia a fost luată de magistrații Tribunalului Ilfov, care au aprobat, miercuri, eliberarea condiționată a lui Borcea. Astfel, omul de afaceri va părăsi Penitenciarul Jilava, acolo unde este încarcerat din luna februarie. Decizia este definitivă.

Magistrații Tribunalului Ilfov au respins, miercuri, ca nefondată contestaţia formulată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie la decizia inițială de eliberare a Judecătoriei Sector 4 și au decis punerea de îndată în libertate a lui Cristian Borcea.

Cristian Borcea a fost condamnat la 7 ani și 6 luni de închisoare cu executare în două dosare ale căror pedepse au fost contopite. Este vorba despre dosarul transferurilor din fotbal și dosarul retrocedărilor ilegale de plaje și terenuri în Mamaia. Pe 11 septembrie, Judecătoria Sectorului 4 a decis că fostul acționar al lui Dinamo poate fi eliberat condiționat, însă procurorii DNA au contestat decizia, motivând că Borcea nu a dat dovadă de stăruință în muncă și reeducare.

Sursa: România TV

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions