Conecteaza-te cu noi

Administratie

Burse pentru elevii din Tuzla. Ce spune primarul Reșit Taner

Published

on

Copiii cu merite deosebite la învățătură din comuna Tuzla vor beneficia de burse substanțiale de merit pentru performanță în educație. Anunțul a fost făcut de primarul comunei, Reșit Taner, care anunță, într-o postare pe constul său de Facebook, și cuantumul acesta. Astfel, în baza unui proiect de hotărâre, elevii din Tuzla vor primi burse de performanță, de merit, sociale și de studiu.

Iată mesajul complet al primarului din Tuzla:

“Stimați cetățeni,
Consiliile Locale pot contribui din bugetele proprii la finanțarea de bază și complementară a unităților de învățământ preuniversitar de stat.
Prin urmare, la ședința Consiliului Local din 31.05.2022 voi propune spre aprobare un Proiect de Hotărâre privind cuantumul și numărul burselor acordate elevilor din învățământul preuniversitar de stat din comuna Tuzla în semestrul II al anului școlar 2021-2022 pentru fiecare categorie de bursă, astfel:
• Burse de performanță: 0 beneficiari;
• Burse de merit: 102 beneficiari;
• Burse sociale: 86 beneficiari;
• Burse de studiu: 21 beneficiari.
Potrivit H.G. nr. 1094/06.10.2021 cuantumul minim al burselor de performanță, de merit, de studiu și de ajutor social de care pot beneficia elevii din învățământul preuniversitar de stat cu frecvență, este de:
• Bursa de performanță: 500 lei;
• Bursa de merit: 200 lei;
• Bursa de studiu: 150 lei;
• Bursa pentru ajutor social: 200 lei.”
foto: Resit Taner / Facebook

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions