Conecteaza-te cu noi

Actual

Cadouri pentru micuții nevoiași! Elevii din Ovidiu s-au întrecut în a oferi daruri!

Published

on

În cursul zilei de azi, elevii din clasele primare dar și 15 elevi mai mari, voluntari, din cadrul școlii gimnaziale nr. 2 Ovidiu au oferit cadouri de Crăciun micuților din localitățile Poiana, Ovidiu și peninsula Năvodari. Acțiunea de sărbătoare s-a desfășurat sub titulatura ”Spiridușii Moșului” și a avut drep scop împărtășirea bucuriei Crăciunului. Intenția cadrelor didactice dar și a elevilor a fost aceea de a reînvia spiritul sărbătorii religioase dar și de ajutoare a persoanelor nevoiașe. De fapt, au fost oferite cadouri tot copiilor, dar celor năpăstuiți, care nu prea se bucură de aceste sărbători din cauza lipsurilor materiale. Au fost oferite 70 de pachete, care au conținut haine, încălțăminte, jucării și dulciuri, spre bucuria celor care le-au primit. De asemenea, elevii claselor gimnaziale au confecționat felicitări, care au fost oferite instituțiilor din localitatea Ovidiu: Primărie, poșta, notariat, magazine, cabinete medicale dar si trecătorilor întâlniți.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions