Connect with us

Politica

Căliminte și Rezeanu, la a doua excludere din PNL

Published

on

Curtea de Arbitraj a Partidului Național Liberal a respins ca nefondate contestațiile formulate de  Horia Marius Căliminte și Romeo Caius Rezeanu împotriva Deciziilor CoAJ PNL Constanța prin care cei doi au fost excluși din partid.

Curtea de Arbitraj a PNL a reținut prin hotărârile emise faptul că celor doi li s-au respectat toate drepturile statutare privind apărarea, iar hotărârea PNL Constanța de a-i exclude a fost luată în deplină legalitate.

În acest sens, Curtea de Arbitraj a respins ca nefondate recursurile lui Horia Căliminte și Romeo Rezeanu, astfel că cei doi, începând cu data comunicării prezentei decizii, nu mai sunt membri PNL.

Drept urmare, prin adresele nr.1201/25.01.2019 și 1202/25.01.2019, Partidul Național Liberal – Filiala Constanța a solicitat prefectului județului Constanța, Dumitru Jeacă, emiterea ordinului de încetare a mandatelor de consilieri locali pentru numiții Horia Marius Căliminte și Romeo Caius  Rezeanu și declararea ca vacante a locurilor de consilieri locali în cadrul Consiliului Local al Municipiului Constanța ocupate de cei doi.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!