Conecteaza-te cu noi

Administratie

Calvarul continuă. Reabilitarea Pasajului Cumpenei se mută pe cealaltă parte a podului

Published

on

Perioada de coșmar  prin care trec șoferii care circulă pe Pasajul Cumpenei (cunoscut și Podul de la Buteli) nu s-a încheiat. Asta pentru că Primăria Constanța ne spune, prin intermediul unui comunicat, faptul că lucrările de reabilitare a Pasajului se mută de luni, 02.09.2019, pe cealaltă parte a podului, cu sensul de mers spre zona industrială.

„Astfel, circulația rutieră va continua să se desfășoare pe câte o bandă pe sens, dar pe partea reabilitată a pasajului. În perioada următoare se va turna ultimul strat de asfalt și se vor continua lucrările de montare a parapetelor de protecție. În paralel cu lucrările de modernizare a podului, administratorul drumului public, SC Confort Urban, va executa lucrări de reabilitare a rampelor de acces“, se arată în comunicatul Primăriei.

Să sperăm că lucrările la pod pe sensul de mers dinspre bulevardul IC Brătianu spre zona industrială să nu dureze o veșnicie. Amintim că lucrările la acest pod au început în urmă cu mai bine de doi ani și au fost sistate o perioadă din cauza unor probleme. Pentru a putea finaliza reabilitarea, Primăria Constanța a apelat și la ajutorul financiar al Consiliului Județean Constanța, care a alocat 1,5 milioane de lei.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions