Connect with us

Stiri

Campanie antidrog! Tinerii, educaţi să nu aibă vicii ce provoacă dependenţă!

Maria Ionescu

Publicat

la

Ieri, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 5 „Nicolae Iorga„ Constanța, Asociația Tomis Antidrog Constanța, a derulat o campanie de informare și prevenire în rândul tinerilor, ce a avut drept scop, promovarea unui mediu activ și sănătos de petrecere a timpului liber, promovarea voluntariatului și a conceptului de cetăţeni activi care își petrec o parte din timpul lor liber, într-un mod constructiv, implicandu-se în rezolvarea problemelor societăţii în care trăiesc.  Activităţile Asociaţiei Tomis Antidrog Constanţa constituie un element important în eforturile sale de a implementa un sistem performant de comunicare şi colaborare cu instituţiile şi, totodată, de a crea cadrul de dezbatere pe teme de prevenire a consumului de substanţe stupefiante şi alte vicii ce provoacă dependenţă. Implicarea activă a elevilor, alături de cadrele didactice și de conducerea școlii, prin director general Mihai Moldoveanu, a făcut ca activitățile de dezbatere desfășurate la nivel de instituție, să aibă un real succes!
Misiunea Asociaţiei este de a iniţia și implementa proiecte de informare pentru prevenirea şi combaterea consumului de substanţe stupefiante de mare risc din ţară şi străinătate, înfiinţarea unor  filiale în ţară şi străinătate, în spaţiul Uniuni Europene şi crearea unor parteneriate  cu alte asociaţii sau fundaţii similare pentru a concepe  programe şi proiecte comune în scopul prevenţiei şi combaterii consumului de substanţe stupefiante de mare risc. De asemenea misiunea Asociaţiei Tomis Antidrog Constanta, constă și în abordarea cu seriozitate şi consultarea unor instituţii ştiinţifice în domeniul cercetărilor de combatere şi prevenire a  consumului  de substanţe stupefiante de mare risc, iniţierea unor  programe de educaţie, prevenire şi protecţie socială cu ajutorul personalului specializat din diferite medii profesionale cum ar fi  jurişti, personal medical, asistenţi sociali, psihologi, psihiatri  şi alte categorii de ocupaţii conexe. Activităţile Asociaţiei Tomis Antidrog Constanţa constituie un element important în eforturile sale de a implementa un sistem performant de comunicare şi colaborare cu instituţiile şi, totodată, de a crea cadrul de dezbatere pe teme de prevenire a consumului de substanţe stupefiante şi alte vicii ce provoacă dependenţă.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sf. Andrei și Ziua Națională a României

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, activitatea structurilor care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare se desfășoară în regim de foc continuu.

În continuare, ca urmare a creșterii alarmante a indicelui de răspândire a virusului SARS-CoV-2, sute de angajați ai societății, care au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei, colectarea și epurarea acesteia, își îndeplinesc sarcinile specifice în condiții de izolare la locul de muncă, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale.

De asemenea, apelurile către numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924 vor fi preluate fără întrerupere. Echipele de intervenție RAJA sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă și de canalizare, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Abonaţilor interesaţi să îşi achite facturile, le aducem la cunoștință că luni, 30 noiembrie 2020, și marți, 01 decembrie 2020, toate casieriile RAJA vor fi închise.

Începând de miercuri, 02 decembrie 2020 acestea își vor relua programul normal de lucru.

“În perioada în care casieriile RAJA sunt închise, facturile pot fi achitate online, prin intermediul contului de client RAJA – https://contulmeu.rajac.ro/, prin transfer bancar sau direct debit. Abonații care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point/Payzone, Westaco și în incinta magazinelor „La doi Pași”.”, precizează Biroul de comunicare.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Trafic îngreunat pe strada Ion Lahovari din municipiul Constanţa

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unui branșament avariat, de pe strada Ion Lahovari din municipiul Constanța, RAJA S.A. va restricționa traficul auto pe această stradă, tronsonul delimitat de bd. Mamaia și strada Călărași, astăzi – 24 noiembrie 2020, în intervalul orar 10.30 – 14.30.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu vor fi afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

“Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează reprezentanţii Biroului de comunicare.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Trafic îngreunat pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanţa

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unui branșament avariat, de pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. sunt nevoite să restricționeze traficul auto pe o bandă de circulație de pe această stradă, cu sensul de mers dinspre str. Mircea cel Bătrân către Moldovei, pe o porțiune de 30 m, astăzi – 17 noiembrie 2020, în intervalul orar 10.00 – 14.00.

 

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

 

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

 

“Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.”, precizează Biroul de comunicare. 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: