Conecteaza-te cu noi

Actual

Campanie de informare în rândul deținătorilor de ambarcațiuni de agrement: „Sos! Vesta de salvare salvează vieți”

Published

on

Conducerea Autorității Navale Române informează că desfășoară, în perioada 17 iulie – 15 septembrie, campania de informare și conștientizare “Sos! Vesta de salvare salvează vieți”.  Astfel, în zonele de agrement nautic din toată țara, pe lângă activitatea de control, cei de la ANR vor sta de vorbă cu cei care dețin ambarcațiuni de agrement, dar și cu cei care sunt pasageri în astfel de ambarcațiuni și le explică pericolele la care se expun dacă aleg să nu poarte vesta de salvare.

„Pliante în care se explică rolul fundamental pe care vesta de salvare îl are sunt împărțite în această perioadă și totodată pe pagina de facebook a Autorității Navale Române se vor posta materiale ce vor avea ca subiect siguranța atunci când practicăm sporturi pe apă sau când alegem o plimbare pe apă. Potrivit datelor centralizate din Registrul Matricol al Ambarcaţiunilor de Agrement şi în Registrul de Evidenţă al Ambarcaţiunilor de Agrement, în momentul de față sunt înmatriculate, respectiv înscrise în evidenţă, un număr total de 12.611 ambarcaţiuni de agrement. Toți cei care sesizează nereguli în ceea ce privește purtarea vestei de salvare sunt rugați să contacteze căpitănia de port din zona în care se află. Lista completă cu numerele de telefon ale căpităniilor din întreaga țară se regăsește pe pagina web a Autorității Navale Române (https://portal.rna.ro/c%C4%83pit%C4%83nii/contact-capitanii).“, informează ANR.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions