Connect with us

Administratie

Campanie de protecție a mediului în comuna Lumina. Vezi în ce constă

Published

on

În perioada 4 – 9 octombrie 2021 se desfășoară campania Comune Curate în comuna Lumina.

Puteți preda deșeurile electrice și electronice uzate sau nefuncționale. Pentru preluarea echipamentelor voluminoase apelați numărul de telefon 0771 006 485.

”Pentru o comună Lumina curată și civilizată, pentru o urbe verde și prietenoasă cu mediul înconjurător, trebuie să colectăm separat deșeurile și să nu mai aruncăm gunoiul la întâmplare. Schimbarea trebuie să înceapă cu fiecare dintre noi. Numai #ÎMPREUNĂ putem asigura un mediu curat, sanătos și civilizat. Eu ajut mediul și vă provoc să o facem #ÎMPREUNĂ!”, a precizat Dumitru Chiru, primarul comunei Lumina.

Astfel, locuitorii comunei pot contribui la campania de protecție a mediului, prin colectarea selectivă a deșeurilor electrice și electronice. În perioada menționată, aceştia au posibilitatea de a preda GRATUIT, deșeurile voluminoase (ex: mașină de spălat, frigider etc), prin comandă telefonică la numărul de telefon: 0771 006 485. De asemenea, au posibilitatea de a preda deșeurile (în perioada 4 – 9 octombrie), la punctul temporar de colectare din curtea primăriei comunei Lumina, str. Mare nr. 170, ( în zilele de 8 și 9 octombrie.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!