Conecteaza-te cu noi
SEAS

Video

Când localitățile sunt conduse de baroni, oamenii simpli suferă. Cadastrul de coșmar de la Agigea, partea a II-a.

Published

on

Casa din drum Cadastrul de cosmar de la Agigea

Primăria Agigea a autorizat un privat să construiască în mijlocul unui drum, după care a pretins că drumul ar trebui amenajat în curtea unei vecine. Aceasta a fost amendată și somată să demoleze construcția ei pe baza minciunii că ar ocupa abuziv domeniul public. Femeia a contestat în instanță și a câștigat în mod definitiv. Însă primarul s-a supărat și mai tare, scornind o nouă amenințare cu demolarea. Când localitățile sunt conduse de baroni, oamenii simpli suferă. Un interviu Ordinea.Ro cu Niculina Zaharia, persoana vizată de acest abuz, și Gabriel Ciobanu, liderul opoziției din Agigea.

Notă: videoclipul de mai sus a fost publicat inițial pe pagina de Facebook – Ordinea.Ro (vezi AICI) la data de 12 septembrie 2023.

A urmat o acțiune de demolare și expropriere în forță (mai multe detalii AICI).

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions