Connect with us

Politica

Caragheorghe, mesaj pentru PNL: „Îi îndemn să se pozeze la fel pe toate șantierele în întârziere ale Constanței“

Published

on

Liderul consilierilor USR din Constanța, Dumitru Caragheorghe, îi ironizează pe cei de la PNL pentru graba lor de a dezvălui o parte din fațada reabilitată a noului Cazino. Caragheorghe spune că lucrările de reabilitare a Cazinoului sunt departe de a fi încheiate din cauza unor „situații care nu au putut fi prevăzute la evaluările inițiale cu privire la degradarea structurii clădirii“. Caragheorghe spune că, astfel, cei de la PNL vor mai avea numeroase oportunități de a se făli cu noi prezentări de etapă și îi îndeamă să se pozeze la fel pe toate șantierele în întârziere ale Constanței, indiferent dacă au sau nu vreun rol în derularea acestora.

„În septembrie 2021 și în mai 2022, alături de alți colegi din USR, am efectuat vizite în șantierul Cazinoului pentru a lua pulsul evoluției lucrărilor. Am aflat astfel, că urmare multor situații care nu au putut fi prevăzute la evaluările inițiale cu privire la degradarea structurii clădirii, toate termenele de finalizare oficiale la momentul vizitelor noastre nu pot fi respectate. Mai mult, ni s-a spus că este foarte puțin probabil ca lucrările să fie finalizate chiar și în 2023. Ieri, la un eveniment marcă exclusivă PNL, ocazionat de vizita ministrului UDMR Cseke de la Dezvoltare pentru inaugurarea dezvăluirii privirilor a părții superioare a clădirii, s-a comunicat că în 2 ani de zile s-a ajuns la 57% în evoluția lucrărilor.

Cântărind aceste informații, consider că până în 2024, cei de la PNL vor mai avea numeroase oportunități de a se făli cu noi prezentări de etapă și îi îndemn să se pozeze la fel pe toate șantierele în întârziere ale Constanței, indiferent dacă au sau nu vreun rol în derularea acestora. PNL-ule… fă-te că muncești!“, a spus Dumitru Caragheorghe.

El face referire la faptul că mai mulți liberali din Constanța s-au dus ieri și s-au pozat cu Cazinoul în timpul vizitei ministrului Dezvoltării, care a venit la rândul lui de a dezvălui o parte din fațada Cazinoului.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta