Connect with us

Societate

Cardul de călătorie CT BUS, la dispoziția constănțenilor. Cum poate fi folosit

Published

on

Constănțenii care circulă cu autobuzele au la dispoziție din această lună și cardul de călătorie. Potrivit Biroului de presă al CT BUS, cardul poate fi încărcat cu titlurile de călătorie disponibile în oferta tarifară, dar și alimentat cu sume direct în portofelul electronic.

Iată postarea oficială a companiei de transport în comun:

”Punem la dispoziția publicului călător, începând cu luna septembrie 2022, și CARDUL DE CĂLĂTORIE. Astfel, călătorii au acces la încă o metodă modernă, atractivă și practică de cumpărare și validare a titlurilor de călătorie.

În funcție de specificul deplasărilor fiecărui utilizator, cardul poate fi încărcat cu titlurile de călătorie disponibile în oferta tarifară a CT BUS S.A. (bilete și abonamente), dar și alimentat cu sume direct în PORTOFELUL ELECTRONIC.

Advertisement

Cardurile sunt personalizate / nominale.

Pentru început, cardurile vor putea fi achiziționate de la următoarele tonete CT BUS S.A.: Baba Novac, Dacia, Brotăcei, Primăverii, Vamă, Poarta 1.

Primul automat de vânzare carduri se va afla în incinta GĂRII CFR CONSTANȚA. Ulterior amplasării acestuia, vor putea fi achiziționate și carduri nepersonalizate / nenominale.

Cardul de călătorie este reîncărcabil atât la tonetă cât și în platforma online https://info.ctbus.ro

Validarea cardului este obligatorie, imediat după urcarea în mijlocul de transport.”

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement