Connect with us

Stiri

Carnavalul Comunității. Aspirații mărețe, vremea e stăpână

Maria Ionescu

Publicat

la

 

Peste câteva zile vom sărbători 9 Mai – Ziua Europei. Indiferent de vreme, care practic va decide ce se poate face și ce nu în aer liber, Prefectura Constanța ne-a transmis un comunicat de presă prin care ține să ne reamintească că va fi organizată și cea de-a patra ediție a Carnavalului Comunității.  Practic, mai mulți copii se vor bucura de această zi, deoarece elevi din 28 de școli ale județului vor fi marii participanți. Manifestarea dedicată Zilei Europei va începe cu Marșul Veseliei, o reprezentare stradală a fiecărui stat membru al Uniunii Europene, pusă în valoare de către tineri. Această paradă va fi organizată în fața Sălii Sporturilor și se va desfășura până în Piața Ovidiu, locație unde vor avea loc și restul activităților. Aici vor fi amenajate standuri, fiecare stand reprezentând creativitatea delegațiilor ce îsi vor reprezenta statele membre UE și vor conține elemente definitorii. Se vor intona imnurile României și al Uniunii Europene, moment în care se vor înălța spre cer baloane tricolore. Sub titulatura “Unitate în diversitate”, grupurile etnice reprezentative pentru Dobrogea vor susține momente artistice. Harta Uniunii Europene va fi realizată de toți elevii care se vor prinde într-o horă a diversității. La finalul manifestărilor toți elevii vor primi cadouri, iar în urma jurizării cele mai apreciate standuri vor fi premiate.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: