Conecteaza-te cu noi

Administratie

Cât costă abonamentele elevilor și studenților care fac naveta de la Ovidiu la Constanța

Published

on

În cursul zilei de ieri, 4 septembrie, în urma unei convocări prealabile, la sediul primăriei din Ovidiu a avut loc  ședința cu reprezentanții firmelor de transport care tranzitează orașul.

Scopul întâlnirii a fost negocierea prețului pentru abonamentele elevilor și studenților de pe raza UAT Ovidiu.

”Menționăm că tarifele practicate de transportatori sunt reprezentate prin acte normatrive emise de instituțiile abilitate iar programul de funcționare și graficul de transport sunt stabilite de CJC Constanța prin caietele de sarcini ce stau la baza emiterii autorizației de transport.”, precizează reprezentanții primăriei orașului Ovidiu.

Prețul abonamentelor este următorul:

Advertisement

SC Metropolitan SRL

  • ruta Ovidiu – Constanța (Tomis Nord) – 150 lei/ 50 călătorii
  • ruta Ovidiu – Constanța (gară CFR) – 180 lei/ 50 călătorii

SC Transevren SRL

  • ruta Ovidiu – Constanța (gară CFR) – 120 lei/ 44 călătorii

SC Dumacris SRL

  • ruta Ovidiu – Constanța (gară CFR) – 128 lei/ 44 călătorii

SC Dorința SRL

  • ruta sat Poiana – Constanța (Tomis III) – 150 lei/ 44 călătorii

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions