Connect with us

Administratie

Câți bani plătește Primăria Tuzla pe serviciile de salvamar și prim ajutor în sezonul estival 2020

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

ANUNŢ privind atribuirea contractului „SERVICII PUBLICE DE SALVARE ACVATICĂ – SALVAMAR DE PRIM AJUTOR, PE PLAJA TUZLA, PE DURATA SEZONULUI ESTIVAL”

 1. Categoria: Servicii sociale şi alte servicii specifice
 2. Tip contract: Prestări servicii
 3. Data publicării: 10.06.2020
 4. Cod CPV: 75252000-7 Servicii de salvare
 5. Denumirea achiziţiei: Servicii publice de salvare acvatică-salvamar şi de prim ajutor pe plaja Tuzla, pe durata sezonului estival
 6. Valoarea:

Valoarea minimă a acordului cadru pentru servicii de salvare acvatică – salvamar  şi prim ajutor este de 490.500 lei fără T.V.A

Valoarea maximă a acordului cadru pentru servicii de salvare acvatică – salvamar şi prim ajutor este de 3.375.000 fără T.V.A

Contractul subsecvent aferent perioadei 20 iunie 2020 – 15 septembrie 2020 va avea valoarea maximă de 490.500 lei fără T.V.A

Contractele subsecvente aferente perioadei 01 mai – 15 septembrie 2021, 2022 si 2023 vor avea valoari în funcţie de sumele alocate de la bugetul de stat pentru aceste servicii, valoarea maximă, cumulată a acestora fiind de 2.884.500 lei fără T.V.A

 1. Procedura aplicată: Anexa nr.2 la Legea nr.98/2016, privind achiziţiile publice şi a procedurilor interne aprobate – procedura de atribuire proprie
 2. Sursa de finanţare: Bugetul de stat
 3. Criteriul de atribuire: „ cel mai bun raport calitate preţ”.
 4. Adresa poştală:

Şos. Constanţei nr.80A, Localitatea: Tuzla, Cod poştal: 907295, România.

 1. Limba de redactare a ofertei: Română
 2. Condiţii contract: conform caietului de sarcini, proiectului de acord cadru şi proiectului de contract subsecvent
 3. Condiţii de participare: conform caietului de sarcini, publicat pe site-ul Primăriei comunei Tuzla: www.primaria-tuzla.ro
 4. Informaţii suplimentare: se vor solicita la sediul Primariei comunei Tuzla, sau pe adresa de e-mail primariatuzla2007@yahoo.com
 5. Depunerea ofertelor:

Oferta poate fi depusă până pe data de: 15.06.2020, ora 10:00.

 1. Deschiderea ofertelor:

Ofertele vor fi deschise pe data de: 15.06.2020, ora 14:00.

 1. Preţul: va fi exprimat în RON, fără T.V.A.
 2. Termenul de valabilitate al ofertei: Minim 90 zile

Detalii pot fi găsite aici 

Comments

comments

Administratie

Mai multe străzi din cartierul Compozitorilor, în plin proces de reabilitare

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Proiectul de investiții în trama stradală implementat de Primăria Municipiului Constanța schimbă aspectul zonei rezidențiale, străzile de pământ se află în plin proces de reamenajare.

Lucrările de consolidare a infrastructurii rutiere s-au extins pe aleea Iosif Sava. Terenul este excavat în etapa premergătoare asfaltării.

În același timp, echipele SC Confort Urban SRL continuă intervențiile pe aleea Colindelor și strada Sabin Drăgoi. Pe aleea Colindelor se efectuează lucrări de compactare în timp ce pe strada Sabin Drăgoi suprafața care urmează să fie asfaltată este pregătită prin turnarea mai multor straturi de piatră.

Se va executa prima etapă a procesului de amenajare a carosabilului, care prevede doar un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră. După ce această etapă este finalizată, se trece la faza doi de proiect care înseamnă intervenții pe partea exterioară, borduri și trotuare.

Facem apel către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări. (comunicat de presă Primăria Constanța)

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

Primăria Constanța cumpără serviciu de mentenanță pentru aplicația de gestionare a locurilor de veci

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Primăria municipiului Constanța anunță intenția de a achiziționa serviciu de mentenanță și suport tehnic pentru aplicația de gestionare a locurilor de veci.

Conform unui anunț publicat pe pagina de internet a administrației locale, Primăria urmează să plătească 36.000 de lei fără TVA pentru “Serviciul De Mentenanță Și Suport Tehnic Pentru Aplicație Soft Gestionare Locuri De Veci – CIMTAX”.

http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/61-mentenanta-cimtax/anunt.pdf?sfvrsn=2

Atribuirea se face în baza criteriului “prețul cel mai scăzut”, iar ofertele se vor transmite electronic, prin e-mail, la adresa: monica.son@primaria-constanta.ro până în data de 17.08.2020 ora 23:59.

sursa foto: Ziua de Constanta

Comments

comments

Continuă să citești

Administratie

RAEDPP anunță că persoanelor „certate cu legea“ din Henri Coandă li se vor rezilia contractele de închiriere

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Conducerea Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public și Privat Constanța vine cu date despre razia forțelor de ordine din această dimineață în Campusul social Henri Coandă. Conducerea RAEDPP spune că în total, peste 180 de forțe de ordine s-au mobilizat pentru a verifica toți chiriașii RAEDPP Constanța, care locuiesc în 10 blocuri de locuințe sociale, respectiv 1.438 de spații locative. Astfel, au fost verificați și legitimați, în total, 1.197 de locatari, mai mulți dintre ei au fost amprentați și fotografiați și, totodată, au fost verificate 20 de autoturisme.

„Încă dinainte de zorii acestei zile, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Constanța și G.J.M Tomis, însoțiți de câini de serviciu, polițiști locali și reprezentanți ai RAEDPP Constanța și-au unit forțele pentru a desfășura acțiunea de amploare, care a vizat identificarea persoanelor căutate în baza unor mandate, cele care locuiesc fără forme legale, precum și în vederea prevenirii și combaterii infracționalității stradale și a faptelor antisociale. În urma rezultatelor raportului pe care îl vor întocmi reprezentanții Poliției municipiului Constanța, Regia va aplica măsurile care se impun. Astfel, persoanelor despre care se constată că sunt certate cu legea li se vor rezilia contractele de închiriere. Acțiuni de acest gen vor continua și în perioada următoare la locuințele pe care RAEDPP Constanța le are în administrare.“, se arată într-un comunicat al RAEDPP.

Amintim că, în cursul zilei de astăzi, în intervalul orar 06.00-09.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Constanța și G.J.M Tomis, polițiști locali și reprezentanți ai R.A.E.D.P.P. au desfășurat o acțiune în cartierul Henri Coandă din municipiul Constanța, pe linia prevenirii și combaterii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice, precum și pentru verificarea respectării măsurilor prevăzute de Legea nr. 55/2020.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: