Conecteaza-te cu noi

Actual

Căutări zadarnice. Pompierii constănțeni s-au retras de la acțiunile de căutare efectuate pe Lacul Siutghiol

Published

on

lacul siutghiol

În această după amiază, o persoană a sunat la numărul de urgență 112 și a precizat că aproape de malul Lacului Siutghiol, în orașul Ovidiu, a fost văzut un obiect care plutea și care ar putea fi cadavrul unui om.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri și au demarat cercetările.  Din păcate, nu au găsit nimic.

”În urmă cu aproximativ o oră, echipajele care au participat la acțiunile de recuperare a cadavrului ce ar fi fost zărit plutind în lacul Siutghiol s-au retras. Cadavrul nu a fost găsit.”, a precizat Oana Manoilă, reprezentant al Biroului de presă al ISU Constanța.

Reamintim că o tragedie a avut loc în data de 7 ianuarie a.c. în orașul Ovidiu. Doi tineri care au ieșit la pescuit pe lacul Siutghiol nu s-au mai întors acasă. Au fost căutați de autorități pe parcursul mai multor zile, însă fără rezultat. În data de 16 februarie, cadavrul unuia dintre ei (Panta Cristian Valentin) a fost găsit. 

Advertisement

Precizăm că cei doi tineri care au dispărut în lacul Siutghiol, între localitățile Ovidiu și Palazu Mare, erau Panta Cristian Valentin, născut la data de 25 ianuarie 2002, și Sîrbu Florin, născut la data de 19 septembrie 2003, ambii din localitatea Ovidiu. 

Ei sunt cei doi tineri care și-au pierdut viața în apele Lacului Siutghiol.

tinweri disparuti ovidiu

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions