Connect with us

Actual

Căutați un loc de muncă? Poate vă tentează Forțele Navale..

Maria Ionescu

Publicat

la data de

În urmă cu puțină vreme, Forțele Navale Române au transmis un comunicat de presă pe care îl redăm integral. Probabil va fi multă lume interesată de un loc de muncă.

”Eşti în căutarea unui loc de muncă stabil pe piaţa muncii din România? Îţi doreşti o carieră plină de provocări, cu posibilităţi multiple de dezvoltare profesională şi personală? Vino alături de noi, în marea familie a Marinei Militare Române!

Cea mai rapidă modalitate de a deveni militar în Forţele Navale Române este alegerea profesiei de “Soldat/ gradat profesionist”. Patru luni durează parcurgerea unui modul de pregătire militară generală şi de specialitate, la Şcoala de Aplicaţie a Forţelor Navale de la Mangalia, după care repartiţia este asigurată într-o structură militară, în funcţie de opţiunea fiecărui candidat. Salariul este aproximativ 1.500 lei, la care se adaugă 1.000 lei pentru norma de hrană şi alte sporuri specifice.

Înscrierile se fac până vineri, 15 iunie 2018, la birourile informare – recrutare din ţară (vezi lista aici: https://goo.gl/XXqVdp), iar candidaţii trebuie să fie absolvenţi ai învăţământului minim obligatoriu (10 clase), să aibă vârsta cuprinsă între 18 şi 50 de ani, să fie într-o formă fizică bună, pentru a nu fi eliminaţi la probele sportive, să fie declaraţi “Apt” medical şi psihologic. Cursurile încep în luna octombrie 2018 şi se termină în luna februarie 2019 (mai multe detalii aici: http://bit.ly/2LBgs6I şi aici: http://bit.ly/2IVjrcQ).
În toată ţara, sunt disponibile 1210 posturi de soldat/ gradat profesionist, din care 203 posturi în judeţul Constanţa, 66 de posturi în judeţul Brăila, 12 posturi în judeţul Galaţi şi 45 de posturi în judeţul Tulcea. Se poate opta pentru orice post, indiferent de judeţul de domiciliu.

Tot în această lună, până vineri, 29 iunie, se fac înscrierile pentru transferul elevilor civili la Colegiul Naţional Militar “Alexandru Ioan Cuza” de la Constanţa. Sunt disponibile 30 de locuri în clasa a X-a şi 20 de locuri în clasa a XI-a. Înscrierile se realizează la sediul birourilor informare-recrutare din cadrul centrelor militare judeţene sau de sector pentru municipiul Bucureşti, iar una dintre condiţiile de recrutare este să fie absolvenţi din acest an ai claselor a IX-a, respectiv a X-a, la specializarea “Matematică-informatică”. Mai multe detalii aici: http://bit.ly/2L3ScsZ”

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul V al unui bloc din Mamaia Nord

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, în Mamaia Nord a avut loc un accident de muncă soldat cu decesul unui bărbat.

Potrivit serviciului de ambulanță Constanța,  tragicul eveniment a  fost anunțat la ora 11.26, iar la fața locului s-au deplasat echipaje pentru salvarea bărbatului.

Ajuns la fața locului, echipajul SAJ a constatat că un bărbat de 39 de ani care lucra la un bloc în construcție a căzut de la etajul V. Din păcate, nu a putut fi salvat.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Arhivă

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Arestat după ce a furat mii de euro și documente dintr-o mașină parcată în Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt din auto, polițiștii Secției 1 Poliție, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța, au identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Constanța, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 13:00, persoana în cauză ar fi sustras dintr-un autoturism, parcat pe o stradă din municipiul Constanța, 19.000 de euro și mai multe documente.

În urma cercetărilor și a două percheziții domiciliare desfășurate în municipiu, la data de 20 noiembrie a.c., polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbatul în cauză pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar la data de 21 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat Judecătoriei Constanța care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Totodată,  în urma perchezițiilor defășurate, polițiștii au ridicat peste 400 de pachete cu țigarete, care nu aveau timbru fiscal emis de autoritățile române.

Bărbatul în cauză a fost introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al U.T.A.I. Constanța.

         

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

UPU-SMURD Constanța angajează medic primar specialitatea medicină de urgență

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pe pagina oficială a Spitalului Clinic Județean Constanța (www.spitalulconstanta.ro) a fost publicat, în cursul zilei de ieri, un anunț de angajare. Concret, este vorba despre un post liber de medic primar specialitatea medicină de urgență valabil pentru Unitatea de Primiri Urgențe -UPU – SMURD.

Doritorii trebuie să depună mai multe acte la dosarul de înscriere, printre care amintim o cerere în scris, copia după diploma de licență și certificatul de specialist sau primar, o copie a certificatului de membru al organizației profesionale cu viză pe anul în curs, o dovadă prin care să rezulte că nu i-au fost aplicate sancțiuni, cazierul judiciar, un certificat medical din care să rezulte că este apt din punct de vedere fizic și neuropsihic pentru exercitarea activității etc.

Înscrierile la concurs se fac până pe data de 30 noiembrie, iar concursul se va organiza în termen de 31 – 90 de zile de la apariția anunțului în ”Viața Medicală.”

Mai jos, puteți afla toate amănuntele legate de concursul de angajare:

Anun Concurs Medic Primar UPU SMURD

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: