Conecteaza-te cu noi

Actual

Caz șocant într-o școală din Constanța. Un bărbat a furat bani, apoi a amenințat-o pe directoare cu un briceag

Published

on

Un caz șocant s-a produs într-o școală din municipiul Constanța.

La data de 12 decembrie, în jurul orei 11.30, un bărbat (D.V.), în vârstă de 62 ani, ce avea asupra sa un briceag, a pătruns în incinta unei şcoli gimnaziale din municipiul Constanţa. Accesul în interior i-a fost permis după ce a sunat la interfon şi a susţinut că are de înmânat un colet unui cadru didactic.

Ulterior inculpatul a intrat într-o sală de clasă, situată la parter, şi profitând de faptul că în încăpere nu se afla nimeni a sustras dintr-o geantă ce aparţine persoanei vătămate C.A., profesoară, suma de 100 de lei.

”Apoi a părăsit în fugă incinta şcolii, fiind urmărit de persoana vătămată C.G., director al unităţii de învăţământ, pe care inculpatul, în timp ce se afla pe strada T.B., a ameninţat-o cu briceagul, în scopul de a-şi asigura scăparea.”, au precizat reprezentanții parchetului.

Advertisement

La data de 14 decembrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea procurorului de caz, dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 14 decembrie şi până la data de 12 ianuarie inclusiv, a inculpatului D.V.

”Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea și arestarea preventivă reprezintă etape și măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatorului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție.”, au subliniat reprezentanții Parchetului.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions