Slide Societate

Cazinoul este conservat din donații și Făgădău cumpără plite electrice pentru asistații din Henri Coandă

iun. 20, 2018 Mihaela Tîrpan

Doar două zile au trecut de când primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, făcea apel la toți oamenii care iubesc Cazinoul din Constanța să participe la campania de donații pentru lucrările de conservare ale monumentului unic de pe malul Mării Negre.

BRomania, Alexandra Stan și Neversea, parteneri în proiectul „SOS Casino”. Ce spune Făgădău

Astăzi, descoperim un anunț prin care Primăria municipiului Constanța, prin intermediul RAEDPP, efectuează lucrări de reparații la mai multe imobile din cartierul Henri Coandă.

Astfel, revoltător sau nu, RAEDPP urmează să efectueze reparații, să cumpere corpuri de iluminat și… plite electrice pentru mai multe locuințe din cartierul asistaților din municipiul Constanța. Concret, conform anunțului, vor fi efectuate lucrări de reparatii interioare la unitatile locative din Campusul social Henri Coanda, dupa cum urmeaza: HC3-ap. 24, HC13-ap.55, HC16-hol ap. 9-16, HC4-ap.20, HC9-ap.45, HC6-broasca usa hol, HC8-ap. 5, HC3-ap.15, HC16-ap7, HC10-ap. 15. Se vor schimba apometrele la urmatoarele apartamente: HC17-ap.8, HC17-ap.25 si HC13-ap.53.

Și mai interesant este un alt aspect. Anunțul a fost făcut public pe data de 18 iunie, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pentru ziua următoare, adică pe 19 iunie a.c. Iată dovada .

Mai mult decât atât, vă punem la dispiziție și devizul lucrărilor ce urmează a fi efectuate în cartierul Henri Coandă:


Antemasuratoare

Citiți și:

Făgădău schimbă până și broasca de la ușa asistaților din Henri Coandă

 

 

 

Comments

comments