Connect with us

Actual

Ce au făcut copiii înscriși în programul ”Școala Altfel la Aeroport”

Maria Ionescu

Publicat

la data de

În această săptămână, aeroportul internațional Mihail Kogălniceanu devine școală  pentru aproximativ 4000 de elevi din județele Constanța și Galați (sunt elevi din Constanța, Medgidia, Valu lui Traian, Galați etc). În cadrul programului ”Școala Altfel la Aeroport”, începând de ieri și până vineri inclusiv vor participa copii de la grădinițe, școli  generale și elevi până la clasele a IX-a de liceu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al aeroportului, Elena Vîță, la evenimentul de azi (ca de altfel pe parcursul întregii săptămâni) au participat militari români, americani și englezi, iar elevii s-au bucurat din plin de prezența lor. Și asta pentru li s-au prezentat elicoptere Puma, MIG-uri 21, Eurofighter Typhoon, aparținând aviației Regale Britanice și  au putut urca la bordul lor.

De asemenea, au avut posibilitatea de a urmări decolarea și aterizarea avioanelor, au interacționat cu militarii, care le-au explicat ce este cu echipamentele de deservire la sol precum și cu alte mijloace tehnice inedite. Copiii s-au bucurat să poată face o mulțime de poze.

Nu au lipsit nici micii karatiști veniți în vizită.  Ei au fost nu doar vizitatori, ci și protagniști ai unui spectacol inedit de karate kyokushin. Pentru toții copiii care au ajuns în vizită a fost, cu siguranță, o experiență unică.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

(Video): Incendiu puternic în județ! O casă în construcție arde generalizat

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în localitatea Moșneni, pe strada Mihai Viteazu, nr. 1 a izbucnit un incendiu violent la o casă cu etaj aflată în construcție.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere și un Smurd din cadrul secției Tuzla deoarece este ardere generalizată.  Intervin 11 pompieri.

Știre în curs de actualizare.

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Un pieton a fost rănit într-un accident rutier în stațiunea Mamaia

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în stațiunea Mamaia, în zona Aqua Magic a avut loc un eveniment rutier în urma căruia un  pieton a fost rănit.

Potrivit serviciului de Ambulanță Constanța, la fața locului a ajuns o ambulanță care a găsit pietonul cu fractură deschisă a membrului inferior, conștient și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Știre în curs de actualizare.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

(Video): A venit iarna în țara noastră! La Constanța a plouat torențial

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul nopții trecute, în multe zone din țară a venit iarna mai devreme decât era firesc. Dar să nu uităm că ieri, Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben pentru 32 de județe (trei parțial), potrivit căruia era de așteptat să avem parte de ninsori, lapoviță, ploi și vânt puternic.

Drumarii au intervenit pe parcursul nopții în fiecare zonă a țării. Imaginile pe care vi le furnizăm sunt de pe DN3, județul Călărași și ne-au fost puse la dispoziție de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.

În municipiul Constanța a plouat torențial pe parcursul nopții.

Foto: România Liberă

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: