Connect with us

Actual

Ce hotărâri au fost adoptate în AGA a OIL Terminal

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor Societatii OIL TERMINAL S.A si-a desfasurat lucrarile in data de 08.11.2017, ora 11.00, la prima convocare, la sediul societatii din strada Caraiman, nr. 2, ca urmare a indeplinirii conditiilor legale de cvorum, la sedinta participand actionari reprezentand 59,90% din capitalul social.

Hotararile Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor din data de 08.11.2017 au urmatorul continut:

Art. 1 Cu votul actionarilor reprezentand 59,90% din capitalul social si 100% din drepturile de vot ale actionarilor prezenti/reprezentati, se aproba actualizarea structurii de garantii privind suplimentarea cu 9.238.842 lei a facilitatii de emitere scrisori de garantie bancara acordata prin contractul de credit nr. 1403/27.11.2015 completat/modificat cu actele aditionale ulterioare in favoarea ANAF, facilitate aferenta autorizatiei de antrepozit fiscal, compusa din:

  1. Ipoteca mobiliara asupra creantelor cu MOL ROMANIA PETROLEUM PRODUCTS S.R.L., KRONOSPAN SEBES S.A., VITOL S.A., EURONOVA ENERGIES S.A, GAZPROMNEFT MARINE BUNKER BALKAN  S.A. BUCURESTI, MADDOX S.A. GENEVA
  2. Mijloace fixe proprietate Oil Terminal SA in valoare de 3.597.041 lei, din care :
    • Teren in suprafata de 20.000 mp situat in Constanta, str. Caraiman nr.2 (Depozit IV Sud Movila Sara),  dezmembrat  din lot in suprafata de 951.386,79 mp.
    • Rezervor  capacitate  50.000 mc (R 37) situat in sectia Platforma Sud, numar inventar 11223319
    • Rezervor capacitate  50.000 mc (R 36) situat in sectia Platforma Sud,   numar inventar 11223318

Art. 2 Cu votul actionarilor reprezentand 59,90% din capitalul social si 100% din drepturile de vot ale actionarilor prezenti/reprezentati, se aproba imputernicirea directorului general,  directorului economic si a sefului biroului juridic litigii sau inlocuitorii de drept ai acestora  sa reprezinte societatea in relatiile cu banca, notar public si sa semneze in numele si pentru societate contractele de credit, contractele de garantie reala mobiliara si imobiliara, actele aditionale la acestea, precum si orice alte inscrisuri necesare in derularea relatiei contractuale cu banca pentru imprumuturile acordate.

Art. 3 Cu votul actionarilor reprezentand 59,90% din capitalul social si 100% din drepturile de vot ale actionarilor prezenti/reprezentati, se aproba prelungirea mandatului administratorilor provizorii in functie, cu o perioada de 2 luni, conform prevederilor art. 64^1 din OUG nr. 109/2011, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 111/2016.

Art. 4 Cu votul actionarilor reprezentand 59,90% din capitalul social si 100% din drepturile de vot ale actionarilor prezenti/reprezentati, se aproba incheirea Actelor aditionale la contractele de mandat pentru prelungirea duratei acestora cu 2 luni, celelate prevederi ale contractelor de mandate ramanand nemodificate;

Art. 5 Cu votul actionarilor reprezentand 59,90% din capitalul social si 100% din drepturile de vot ale actionarilor prezenti/reprezentati, se aproba imputernicirea doamnei Aura Gabriela Dumitru, in calitate de reprezentant al Ministerului Energiei in Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor pentru semnarea Actelor aditionale.

Art. 6 Cu votul actionarilor reprezentand 59,90% din capitalul social si 100% din drepturile de vot ale actionarilor prezenti/reprezentati, se aproba declansarea procedurii de selectie a administratorilor Societatii Oil Terminal S.A. si mandatarea Consiliului de administratie al Societatii Oil Terminal S.A. pentru declansarea si derularea procedurii de selectie a administratorilor societatii.

Art. 7 Cu votul actionarilor reprezentand 59,90% din capitalul social si 100% din drepturile de vot ale actionarilor prezenti/reprezentati, se aproba imputernicirea Presedintelui de sedinta sa semneze hotararile adunarii.

Art. 8 Cu votul actionarilor reprezentand 59,90% din capitalul social si 100% din drepturile de vot ale actionarilor prezenti/reprezentati, se aproba imputernicirea directorului general al societatii sa semneze documentele necesare privind inregistrarea hotararilor adunarii generale a actionarilor la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Constanta si pentru efectuarea formalitatilor privind publicarea acestor hotarari.

Art. 9 Cu votul actionarilor reprezentand 59,90% din capitalul social si 100% din drepturile de vot ale actionarilor prezenti/reprezentati, se aproba stabilirea datei de 27.11.2017 ca data de inregistrare si a datei de 24.11.2017 ca ex-date in conformitate cu prevederile legale.

Documentul a fost transmis bvb.ro și este semnat de către președintele Consiliului de Administrație al OIL Terminal, Cristian-Florin Gheorghe.

Comments

comments

Actual

Polițistul rănit grav în urma accidentului de la Cernavodă s-a stins din viață

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Tânărul polițist care a fost grav rănit în urma accidentului rutier produs în noaptea de 8 spre 9 septembrie, pe strada Prelungirea Seimeni, situată în localitatea Cernavodă, a murit, azi, la Spitalul Județean din Constanța.

În noaptea fatidică, în jurul orei 2.00, Alin Roșieanu (în vârstă de 21 de ani) se afla într-o mașină, împreună cu un coleg de serviciu , care era la volan. Într-o clipă, acesta a pierdut controlul direcției, iar mașina a intrat într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, ambii au fost răniți grav. Amândoi erau în afara orelor de program, au precizat polițiștii.

De atunci, Alin Roșieanu s-a aflat în spital. Colegii săi de serviciu au donat sânge și au făcut tot ce se putea face pentru a-l ajuta.

Din păcate, în cursul zilei de azi, tânărul Alin Roșieanu a a murit.

Prietenii săi au scris pe o pagină de socializare următoarele rânduri:

”Alin ne-a demonstrat tuturor ce înseamnă să lupți cu toate puterile. Ne-a demonstrat că atunci când nu se mai poate, se mai poate puțin. Dar atunci când sistemul medical e împotriva ta și nu luptă alături de tine, alegi să nu mai rămâi.
În această dimineață inima lui a încetat să mai bată. Știm că Alin este și va fi mereu în sufletele noastre. El este îngerul nostru acum.

Mulțumim tuturor celor care l-ați ajutat în drumul său, vă suntem recunoscători!

Mulțumim, Alin, că ai fost alături de noi și ca ai luptat să rămâi. Ai fost prea bun, te iubim mereu.”, a fost unul dintre mesajele postate de către prietenii lui Alin.

La rândul lor,  și colegii din cadrul Corpulului Național al Polițiștilor au postat câteva rânduri:

”O veste tristă a acestei dimineți! Colegul nostru Alin Roșieanu a plecat dintre noi!

Din păcate, medicii nu i-au putut salva viața tânărului care a suferit un grav accident rutier în urmă cu câteva săptămâni. Sute de colegi s-au alăturat apelului nostru de a dona sânge și totodată au transmis mesaje de încurajare.”

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Șoferi băuți bine, prinși la volan pe străzile din județ. S-au ales cu dosare penale

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Aproape zilnic, multe persoane conduc sub influența băuturilor alcoolice. Unii scapă, pentru moment, de controalele polițiștilor, alții nu. Cei din urmă se aleg cu dosare penale și unii dintre ei ajung chiar în spatele gratiilor din această cauză.

Nici ziua de ieri nu a fost diferită. În jurul orei 21.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Puțin după miezul nopții, în jurul orei 1.00, patrula mixtă, formată din polițist din cadrul Secției 3 și jandarm al I.J.J. Constanța, a identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 01.20, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism pe strada Independenței din oraș, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, au fost întocmite dosare penale.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Ieri, zeci de șoferi au fost amendați de polițiștii rutieri din Constanța. Vezi de ce

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Având în vedere numeroasele accidente rutiere care s-au produs pe DN 2A și pe DN 22, soldate cu persoane decedate sau grav rănite, polițiștii rutieri din Constanța au efectuat, în cursul zilei de ieri, o acțiune în urma căreia au aplicat zeci de amenzi, cele mai multe pentru depășirea vitezei legale de deplasare.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, acțiunea s-a desfășurat în intervalul orar 06.00 – 22.00.

”Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere privind viteza de deplasare și depășirile neregulamentare pe DN 2A/Constanța – Hârșova și DN 22/Lumina – Mihai Viteazu.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă.

În urma activităților, polițiștii rutieri au aplicat 91 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 53.400 de lei, dintre care 77 pentru depășirea limitei legale de viteză.

Totodată, polițiștii rutieri au reținut 8 permise de conducere, dintre care 5 pentru depșirea limitei legale de viteză, și au retras un certificat de înmatriculare.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: