Connect with us

Actual

Ce infracțiuni la regimul rutier au constatat polițiștii din județul Constanța

Published

on

beat la volan

În cursul zilei de ieri, 23 februarie, polițiștii din județul Constanța au constatat comiterea a două infracțiuni la regimul rutier. Este vorba despre un bărbat din Hârșova și unul din Medgidia – amândoi s-au ales cu dosare de cercetare penală.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 23 februarie a.c., în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Concordiei din orașul Hârșova, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Persoana a refuzat testarea cu aparatul etilotest și a fost condusă la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot ieri, în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Poporului din municipiul Medgidia, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În ambele cauze s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!