Connect with us

Politica

Ce salarii au angajații cabinetelor parlamentare

Published

on

Angajații de la cabinetele deputaților și senatorilor vor avea un salariu de bază de până în 7.700 lei, la care se pot adăuga sporuri nu doar de vechime, dar și pentru condiții de muncă pe care le primește personalul din administrația publică.

Conform deciziei Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului, nivelul minim al salariilor de bază pentru birourile parlamentare ale deputaților și senatorilor, conform unui document făcut public de jurnaliștii de la profit.ro, sunt următoarele:

 

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!