Conecteaza-te cu noi

Actual

Ce spun reprezentanții ANR despre explozia de la bordul navei din Șantierul Naval Midia

Published

on

explozie nava

Oficial din partea Biroului de presă al Autorității

O explozie puternică s-a produs în această dimineață la bordul unei nave sub pavilion Sierra Leone. Nava, ce transporta balast, se afla pentru reparații în Șantierul Naval Midia. Ofițerii de căpitănie din cadrul Serviciului Siguranța Navigației -Zona Midia au fost alertați la ora 9.02 cu privire la explozia ce a avut loc la nava aflată la grinda Docului nr. 2, pe partea de Vest.

În momentul deflagrației aveau loc lucrări de reparații în sala mașini, în zona motorului principal. Trei persoane au suferit arsuri. Una dintre victime a fost transportată la spital, iar celelalte două au primit îngrijiri medicale la fața locului. Din fericire explozia nu a fost urmată de un incendiu și nu există nici urme de poluare. Au fost demarate cercetările pentru a se stabili cauzele producerii exploziei.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions