Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Ce spun reprezentanții IPJ Constanța despre evadarea de la Penitenciarul Poarta Albă

Published

on

La data de 19 iunie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că un deținut, în regim semideschis, de la Penitenciarul Poarta Albă- Secția Exterioară Valu lui Traian, nu a mai fost găsit.

De îndată, polițiștii au demarat cercetări pentru depistarea acestuia și luarea măsurilor legale.

Bărbatul se afla în executarea unei pedepse de 2 ani și 6 luni  închisoare în regim semideschis, pentru săvârșirea infracțiunii de influențarea declarațiilor.

În cauză, s-a dispus darea în urmărire la nivel național și în consemn la punctele de trecere a frontierei.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.

De asemenea, semnalmentele evadatului au fost comunicate structurilor operative din cadrul IPJ Constanța.

Totodată, au fost instituite filtre la toate punctele de ieșire din județul Constanța.

În continuare, se desfășoară activitățile specifice în vederea depistării și încarcerării bărbatului.

Adresăm cetățenilor rugămintea ca, în cazul în care observa persoana în cauză, să apeleze numărul de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Menționăm ca din informațiile pe care le deținem, acesta ar fi îmbrăcat cu pantaloni trei sferturi tip blugi, de culoare albastră , tricou verde și ar purta încălțăminte sport de culoare verde și șapcă de culoare neagră.

Astăzi, un deținut a evadat de la Penitenciarul Poarta Albă

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions