Conecteaza-te cu noi

Actual

Ce spun reprezentanții IPJ Constanța despre incendierea apartamentului din Techirghiol

Published

on

În cursul serii trecute a avut loc un incendiu la un apartament situat la etajul IV al unui bloc din Techirghiol. Din fericire, nu au fost înregistrate victime omenești, însă 15 persoane s-au autoevacuat.

Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă la nivelul balconului, fără a se extinde la celelalte camere.

”Cauza probabilă a incendiului a rămas în curs de stabilire.”, a precizat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Astăzi, Biroul de presă al IPJ Constanța a furnizat informații detaliate.

Advertisement

Oficial din partea IPJ Constanța:

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la incendierea unui apartament din orașul Techirghiol, la data de 21 octombrie a.c., Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 21 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Techirghiol au fost sesizați, de o femeie, cu privire la faptul că soțul său provoacă distrugeri apartamentului proprietatea sa personală, dar în care locuiesc împreună.

Acesta nu s-ar fi aflat în localitate și nu ar fi dorit să vină la sediul poliției, pentru a depune plângere penală și a i se întocmi formular de evaluare a riscului, în vederea emiterii unui ordin de protecție provizoriu.

Astfel, polițiștii s-au deplasat la adresa indicată de apelantă.

Advertisement

În fața blocului l-au identificat pe soțul acesteia, iar aceștia au constatat că acesta nu ar fi fost agitat, recalcitrant sau violent.

Din primele verificări, bărbatul ar fi avut un conflict cu soția sa și ar dori să plece din locuința comună.

În cauză s-a întocmit proces-verbal cu cele sesizate și constatate, menționându-se faptul că apelanta, fiind contactată telefonic, a refuzat să se deplaseze la sediul poliției, pentru a depune plângere.

Ulterior, în jurul orei 19.00, aceasta a sesizat din nou, telefonic, faptul că soțul său încearcă să pătrundă în locuința comună.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde l-au identificat pe bărbat.

Advertisement

Acesta ar fi recunoscut că apartamentul este doar al soției, dar el are domiciliul în imobilul respectiv, unde ar locui împreună de 7 ani și, totodată, ar dori să-și ia lucrurile din apartament.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, unde s-a întocmit proces-verbal cu cele constatate.

Polițiștii au contactat-o telefonic din nou pe soția acestuia, care a refuzat, încă o dată, să se deplaseze la sediul poliției, pentru a depune plângere, menționând că este plecată din oraș.

De asemenea, a mai precizat că va trimite o persoană care să-i aducă soțului său lucrurile rămase în apartament, lucru care nu s-a întâmplat.

Ulterior, în jurul orei 21.00, polițiștii au fost sesizați, de proprietara apartamentului, cu privire la faptul că soțul său a dat foc acestuia.

Advertisement

Bărbatul nu a fost găsit la fața locului, fiind depistat la scurt timp, în orașul Techirghiol.

Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

În cauză urmează a fi demarate verificări interne cu privire la modul de acțiune al polițiștilor din cadrul Poliției orașului Techirghiol.

Incendiu într-un bloc din Techirghiol. 15 persoane s-au autoevacuat

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions