Connect with us

Administratie

Ce spune Reșit Taner, primarul comunei Tuzla, de cuantumul taxei de salubrizare din 2021

Published

on

După ce au avut loc mai multe discuții pe tema taxei de salubrizare în anul 2021, Reșit Taner, primarul comunei Tuzla, vine cu următoarele precizări:

“Stimați cetățeni!
Datorită numeroaselor discuții privind taxa de salubrizare, venim cu următoarele precizări:
• Comuna noastră colectează anual din gospodăriile proprii în jur de 3.200-3.300 tone de deșeuri menajere.
• Taxele privind colectarea și depozitarea deșeurilor la IRIDEX sunt în valoare de 850.000 RON pe an.
• Această sumă se împarte tuturor locuitorilor din comună, în jur de 7.200, rezultând taxa de 9,83 lei de persoană/lună.
• Vă amintim că pentru copiii în vârstă de până la 14 ani, taxa este de 3 lei pe lună/persoană.”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!