Conecteaza-te cu noi

Actual

Cea mai modernă bază SMURD din țară, inaugurată la Constanța!

Published

on

Începând de astăzi, județul Constanța are cea mai nouă și modernă bază de operare aeromedicală SMURD din țară. Baza, care este situată pe strada Viilor, cu acces din str. Vârful cu Dor, este alcătuită dintr-un hangar și un heliport. Investiția aparține Fundației pentru SMURD, care a pus la bătaie 250.000 euro. Dar suma de bani necesară acestei construcții se ridică la 950.000 de euro, bani din care 350.000 au fost oferiți de către OMV Petrom și 350.000 euro de Exxon Mobile. La acest eveniment, care a început la ora 14.00, au participat secretarul de stat pentru situații de urgență, Raed Arafat, prefectul județului Constanței, Adrian Nicolaescu, președintele CJC, Horia Țuțuianu, dar și alte oficialități ale județului și angajați SMURD.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions