Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Cenaclul Flacăra 2022: Andrei Păunescu la Teepee Corbu

Published

on

Un eveniment de anvergură națională se apropie cu pași repezi. „Cenaclul Flacăra 2022” va avea loc pe 23 iulie, chiar de ziua marelui artist Adrian Păunescu, la Teepee în Comuna Corbu, la malul Mării Negre. Este prima ediție organizată aici.

Evenimentul ce reaprinde Flacăra este dedicat lui Adrian Păunescu. Acesta s-a asigurat că pe scena Cenaclului Flacăra 2022 vor fi prezente mari personalități și artiști consacrați precum: Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Magda Puskad, Emeric Imre, Cristina Buică, Radu Pietreanu, Vanghele Gogu, Walter Ghicolescu, Adrian Mărgineanu & Dorin Pitaru, Alina Amon, Georgiana Titoiu, Harmonica, Maria Magirescu, Adriana Păunescu și Trupa Totuși.

În cuvintele lui Andrei Paunescu, Cenaclul Flacăra reprezintă „cel mai mare fenomen de cultură vie”, iar pe data de 23 iulie publicul se va bucura de muzica folk, cântece patriotice și poezii memorabile. Festivalul va debuta la orele 18:00, la Teepee Corbu, și promite momente cu emoție și o atmosfera ce recompune o poveste clasică a unei adunări culturale de renume național.

Cenaclul Flacăra a fost un fenomen cultural desfășurat între anii 1973 și 1985 condus de poetul Adrian Păunescu. De la poezia compusă de însuși Adrian Păunescu (uneori și instant, pe scenă) și până la versurile recitate din poeziile poeților consacrați, de la muzica timid îngânată de debutanți anonimi, care urcau pentru prima dată pe scenă și până la unele piese deja cunoscute ale unor formații sau grupuri muzicale și ale unor soliști deja afirmați, Cenaclul Flacăra delecta publicul cu muzică începând de la melodii populare și până la muzică clasică, folk și rock.

În 2022, Andrei Păunescu și Teepee Corbu reaprind Flacăra, evenimentul fiind dedicat tuturor folkistilor și patrioților ce nu mai sunt printre noi. Toți cei ce doresc să participe la Cenaclul Flacăra 2022 sunt invitați să achiziționeze bilete de pe www.iabilet.ro sau www.bilete.ro

Organizatorii promit că vor face tot ce depinde de ei pentru ca Cenaclul Flacăra să continue la Corbu în anii următori.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions