Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Centrul Cultural „Teodor T. Burada” vă invită la film: „Furiosa: A Mad Max Saga”

Published

on

Furiosa Panaflex ,x, wide

O franciză foarte iubită, un prequel alimentat cu testosteron, „Furiosa: A Mad Max Saga”,  va rula în avanpremieră la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin“, joi 23 mai ora 19:00.

Biletele sunt disponibile spre vânzare:  https://www.centruljeanconstantin.ro/movie/furiosa-a-mad-max-saga

„Ani de zile s-a vorbit de un prequel Mad Max, „Furiosa: A Mad Max Saga”,  iar acum acesta pare să intre în linie dreaptă pentru întâlnirea cu publicul. Este un blockbuster captivant, cu două secvențe intense de acțiune, și se diferențiază de Mad Max: Fury Road prin faptul că pune mult mai mult accentul pe călătoria emoțională a tinerei Furiosa, oferind fanilor oportunitatea de a se cufunda din nou în lumea Mad Max. Totuși, deși e un film ambițios cu o narațiune complexă, anumite momente semnificative sunt comprimate sau estompate, ceea ce subminează povestea. Per ansamblu, Miller a creat un prequel demn de saga Mad Max cu care își poate încânta admiratorii francizei și chiar să-și câștige noi simpatizanți.

Un punct de atracție al filmului va fi fără îndoială Chris Hemsworth, care preia de la Hugh Keays-Byrne rolul lui Immortan Joe, principalul antagonist din Fury Road. Va fi cu siguranță cel mai dezlănțuit rol negativ din cariera actorului australian care și-a petrecut mai bine de un deceniu, interpretându-l pe Thor în filmele Marvel.

Advertisement
palaz

Cu o durata de 149 de minute, co-produs și regizat de George Miller, scris împreună cu Nico Lathouris, fiind a cincea franciza Mad Max.

În România, „Furiosa: A Mad Max Saga”,  este distribuit de Vertical Ent. și va rula în format 2D.“, se arată într-un comunicat al Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.

Furiosa Panaflex ,x, wide

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions