Conecteaza-te cu noi

Actual

Centrul de Sănătate din Năvodari, dotat cu aparatură performantă de microbiologie

Published

on

Primarul Florin Chelaru a anunțat că orașul Năvodari are, de astăzi, laborator performant de  microbiologie! Aparatura a fost instalată la Centrul de Sănătate din localitate.

„Astăzi, au fost instalate toate echipamentele medicale achiziționate cu sprijinul Rompetrol pentru Laboratorul de analize medicale. Astfel, orașul Năvodari are unul dintre cele mai moderne  Compartimente de Microbiologie. Noile dotări cuprind aparatură de microbiologie și imunologie care vor permite ca la Centrul de Sănătate Năvodari să se realizeze analize medicale (peste 50 de investigații) dintre cele mai complexe, de la markeri tumorali și analize hormonale, până la culturi și exudate, dar și determinare anti-corpi SARS CoV2. Echipa de specialiști sosită la fața locului va asigura, totodată, și instruirea personalului medical care va opera noile aparate medicale.“, a declarat primarul Florin Chelaru.

Edilul a spus că, în perioada imediat următoare, alături de Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Constanța și Consiliul Județean Constanța va asigura că vor fi întreprinse toate demersurile necesare pentru ca noua aparatură medicală de la Laboratorul de analize să poată fi exploatată (întocmire documentație, organizare licitație publică pentru consumabile ș.a.m.d.).

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions