Conecteaza-te cu noi

Actual

CERONAV a fost invitat la lucrările NATO în domeniul transporturilor

Published

on

ceronav

Ieri, 25 octombrie, a avut loc la Bruxelles, la sediul NATO, întâlnirea Grupului de Transport de Suprafață și Ape Interioare (TG IST).

Delegația României, reprezentată de directorul general CERONAV Ovidiu Sorin Cupșa şi expertul internațional NATO la nivelul TG IST, Eugen Marin, a participat la lucrările grupului.

În cadrul lucrărilor,  Ovidiu Sorin Cupșa a subliniat rolul important pe care îl are CERONAV în domeniul pregătirii profesionale din sectorul naval și a prezentat oportunitatea instruirii personalului militar în domeniul siguranței și supraviețuirii pe mare.

”Invitația la lucrările Grupului reprezintă o ocazie deosebită pentru CERONAV, de a-și prezenta competențele în domeniul instruirii navale. CERONAV are încheiat un joint venture cu Sea Survival Limited din  Statele Unite, care este cel mai important furnizor de training pentru armata americană, în parteneriat civil-militar. CERONAV are ca obiectiv instruirea militarilor NATO, în domeniul siguranței și supraviețuirii pe mare.” a declarat Ovidiu Sorin Cupșa, director general CERONAV, ambasador maritim IMO.

Advertisement

Cu sediul la Bruxelles, NATO are 31 de state membre, între care și România, începând cu 2 aprilie 2004.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions