Connect with us

Actual

Cetăţean sirian cu permis de şedere fals, descoperit în Portul Constanţa

Maria Ionescu

Publicat

la

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au identificat în P.T.F. Constanţa un cetăţean sirian, membru de echipaj al unei nave sub pavilion Togo, care a prezentat la controlul de frontieră un permis de ședere fals.

 La sfârșitul săptămânii trecute, în urma controlului de frontieră efectuat la P.T.F. Constanţa asupra membrilor de echipaj ai unei nave sub pavilion Togo, sosită din direcţia Ucraina, a fost descoperit un permis de ședere care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic.

În urma verificărilor a fost stabilit faptul că respectivul permis de ședere, ce purta însemnele autorităților din Suedia, prezintă indicii de falsificare şi aparţine unui membru de echipaj, un cetăţean sirian, în vârstă de 39 de ani, încadrat pe funcţia de şef inginer.

Cetăţeanul sirian a declarat faptul că şi-a procurat permisul de ședere din Grecia contra sumei de 300 de euro.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de uz de fals.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

O butelie a explodat într-o casă din Lumina. O persoană a fost rănită

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puțină vreme, prin serviciul 112 a fost anunțată o explozie a unei butelii, care s-a produs într-o casă din comuna Lumina. Din fericire, aceasta nu a fost urmată de un incendiu.

Potrivit ISU Constanța, evenimentul a avut loc pe strada Câmpului, nr. 56 și s-a soldat cu rănirea gravă a unei persoane.  Victima s-a ales cu arsuri la nivelul feței și a membrelor superioare.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță smurd, pentru o persoană de aproximativ 60 de ani care a suferit arsuri.  Femeia a fost transportată la spital.

Știre în curs de actualizare.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Vezi ce acțiune au avut polițiștii de investigare a criminalității economice la Medgidia

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, 6 decembrie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al I.P.J. Constanța au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în domeniul drepturilor de proprietate intelectuală.

Polițiștii au verificat o societate comercială din municipiul Medgidia, unde au găsit 42 de articole vestimentare, acestea purtând însemnul unor mărci identice sau similare cu mărcile înregistrate.

Bunurile, în valoare de aproximativ 2.580 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

”În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute, faptă prevăzută și pedepsită de art. 90, alin. 1, lit. b) din Legea 84/1998.”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Munteanu.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Constanța: Facilități fiscale pentru contribuabilii care au datorii la bugetul local

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Persoanele fizice și juridice care intenționează să beneficieze de anularea obligațiilor bugetare accesorii conform prevederilor H.C.L. nr. 424/2019 privind instituirea unor facilităţi fiscale la nivelul municipiului Constanța, pot depune o notificare în acest sens.

 Notificările pot fi trimise online, pe mail, prin poștă sau depuse la ghișeele SPIT situate la următoarele adrese:
• Agenția fiscală nr.1, Centrul Comercial TOM, stand B6b, mail: 
ag1@spit-ct.ro;
• Agenția fiscală nr.2, Strada Nicolae Grindeanu, nr.66, 
mail:ag2@spit-ct.ro;
• Agenția fiscală nr.3, Strada Sulmona, nr.22, mail: 
ag3@spit-ct.ro;
• Agenția fiscală nr.4, Strada Badea Cârțan nr. 3, mail: 
ag4@spit-ct.ro;
• Agenția fiscală nr.5, Bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116C (City Park Mall), mail: 
ag5@spit-ct.ro;
• Agenția fiscală nr. 6 , Bd. Tomis nr. 112, mail: 
ag6@spit-ct.ro.

 Formularele tip pot fi descărcate de pe site-ul instituției: https://www.spit-ct.ro/documente-declarare-persoane-fizice, respectiv https://www.spit-ct.ro/documente-declarare-persoane-juridice sau se găsesc în cadrul agențiilor fiscale.

Programul de lucru cu publicul: luni, marți, miercuri, vineri: 08:30-16:30, respectiv joi: 08.30-18.30.

 După depunerea notificării, pentru a beneficia de anularea accesoriilor, contribuabilii trebuie să achite până la data de 15 decembrie 2019, inclusiv, debitele restante la 31 decembrie 2018, respectiv debitele cu termene de plată cuprinse între 01 ianuarie 2019 și 15 decembrie 2019, inclusiv.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: