Connect with us

Stiri

Chick Corea, Guns’n’Roses, Animals as Leaders… vă sună cunoscut ?

Publicat

la data de

Şase dintre cei mai buni şi cunoscuţi chitarişti din lume se întâlnesc, sâmbătă, 3 septembrie, în Constanţa, la Ziua Chitarelor, cel mai important şi prestigios festival de chitară modernă din Europa. O zi întreagă dedicată chitariştilor şi iubitorilor de muzică bună.

Frank Gambale (Chick Corea), Ron Thal (ex Guns’n’Roses), Tosin Abasi (Animals as Leaders), Joel Hoekstra (Whitesnake), Prashant Aswani (Justin Timberlake), Daniele Gottardo (chitaristul preferat al lui Steve Vai) vor susţine master class-uri dimineaţa, începând cu ora 10:00, la Teatrul de Stat, iar seara vor urca pe scena din Piaţa Ovidiu pentru un concert live de neuitat.

Ziua Chitarelor, concept unic în lume, a fost creat, în 2009, de chitaristul italian Corrado Sgandurra. Stabilit în România, Sgandurra a realizat un festival original din toate punctele de vedere, dedicat nu doar chitariştilor, ci şi iubitorilor de muzică bună. Originalitatea vine din faptul că, până la Ziua Chitarelor, pe nicio altă scenă internaţională nu s-au mai întâlnit, în acelaşi timp, atât de mulţi virtuoşi ai chitarei.

De-a lungul timpului, festivalul a găzduit numeroşi chitarişti de renume internaţional care au împărtăşit secretele interpretării la chitară, în cadrul unor master class-uri. Accesul publicului la Ziua Chitarelor este gratuit..

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Avarie RAJA în Techirghiol

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru remedierea unei avarii survenită  la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Eforiei, din localitatea Techirghiol, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 22  februarie 2019, în intervalul orar 12,00 – 16,00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe strada Eforiei precum şi cei din Cartierul Nou.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Azi, la ora 16.00, RAJA activează Comandamentul pentru Situații de Urgență

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urma avertizărilor meteorologice de vreme rea, ce se va manifesta prin ploi, care se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare, dar și prin intensificări ale vântului cu rafale ce vor depăși 55…65 km/h și izolat 70 km/h, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul RAJA S.A. s-a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă începând de astăzi – 22 februarie 2019, ora 16,00, până luni – 25 februarie 2019, ora 08,00. Pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, la nivelul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenţie la nivelul localităților deservite, dotate cu utilajele necesare, ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă.

Biroul de presă al RAJA Constanța asigură toţi abonaţii societăţii că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt).

”În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Fără apă potabilă în cartierul Tomis I și Complexul Flămânda

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 80 mm, de pe bulevardul Tomis 151, din municipiul Constanța, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 22 februarie 2019, în intervalul orar 09,30- 13,30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din cartierul Tomis I și Complex Flămânda.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: