Conecteaza-te cu noi

Administratie

Chițac anunță construirea de noi creșe în Constanța

Published

on

Primarul Constanței, Vergil Chițac, anunță vești bune pentru părinți: „vor fi construite două creșe noi.“ Edilul spune că investițiile în infrastructura educațională ante preșcolară reprezintă o prioritate pentru administrația pe care o conduce.

„Două creșe mici, pe care le-am propus Companiei Naționale de Investiții, urmează să fie construite la Constanța. Cele două unități, una pe bulevardul Aurel Vlaicu și una pe strada Tineretului din cartierul Palazu Mare, vor avea o capacitate de câte 40 de locuri fiecare. Prin Ordinul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, cele două proiecte au fost incluse în lista obiectivelor de investiții care se realizează pe baza proiectului-tip „Construire creșă mică” din subprogramul „Unități și instituții de învățământ de stat”. Așa cum am promis în campanie, vom profita de orice sursă de finanțare disponibilă pentru ca cei mici să beneficieze de servicii educaționale și de îngrijire la cele mai înalte standarde.“, spune primarul Chițac într-o postare pe Facebook.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions