Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Administratie

Chițac, în vizită la licee: „Educația tinerilor este o prioritate pentru mine“

Published

on

chitac scoli

Primarul Constanței, Vergil Chițac, își continuă periplul electoral, prezentând realizările sale din acest mandat. De data aceasta, edilul Constanței se laudă că a investit masiv în învățământ, spunând că, pentru el, educația tinerilor reprezintă o prioritate.

„Educația tinerilor din orașul nostru este o prioritate pentru mine, de aceea, încă de la începutul mandatului, mi-am propus să investesc responsabil în viitorul acestora, reabilitând termic și modernizând liceele din Constanța. Proiectele în domeniul învățământului au început încă din 2021, când am modernizat și dotat mai multe creșe din oraș, cu bani de la bugetul local și de la cel de stat.

Liceul Teoretic Traian face parte din cele 11 unități de învățământ care au beneficiat de finanțare europeană pentru a duce la capăt lucrările de modernizare și de reabilitare termică, acestea din urmă fiind în valoare de 13.3 milioane de lei.

Vă anunț pe această cale că, până pe 15 aprilie, lucrările vor fi finalizate.

Advertisement

Infrastructura educațională este vitală când vine vorba de procesul de învățare. De aceea am luat aceste inițiative. Pentru că îmi doresc ca tinerii sa învețe la standarde europene, într-un mediu prielnic performanței.“, informează Primăria.

Amintim că, anul trecut, la propunerea primarului Chițac, consilierii locali din Constanța au aprobat un proiect de hotărâre  prin care au luat 10 milioane de lei de la Învățământ și i-a dat ca împrumut către Termocentrale Constanța, viitorul CET al orașului.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions