Connect with us

Administratie

Chițac s-a făcut că plouă la întrebarea: „De ce au descins procurorii DNA la Primăria Constanța?“

Published

on

Primarul Vergil Chițac a fost întrebat, astăzi, la finalul ședinței Consiliului Local, de liderul aleșilor USR, Dumitru Caragheorghe, de ce au descins procurorii DNA la Primăria Constanța. În schimb, primarul Chițac s-a făcut că plouă și nu a răspuns la întrebare. Salvarea a venit de la unul dintre consilierii locali care au schimbat subiectul.

Amintim că ieri, procurori ai Direcției Naționale Anticorupție au descins la Primăria municipiului Constanța. Informația a fost confirmată de către purtătorul de cuvânt al instituției, Alin Vintilă.

”Confirmăm verificările. Respectăm și nu comentăm acțiunile instituțiilor statului. ”, a precizat Alin Vintilă pentru ziarul Ordinea.ro.

Potrivit unor informații neoficiale, se pare că în vizorul procurorilor ar fi un concurs organizat de primărie pentru ocuparea unui post de secretar general grad II. La acel concurs s-au înscris două persoane, ambele respinse după proba scrisă.

Pe pagina oficială a Primăriei a fost postat următorul anunț:

Secretar general gradul II (1 post)

Rezultatul probei scrise

Punctaj 1. Cerere nr. 239926/02.12.2021 Respins 53,72 puncte

  1. Cerere nr. 247342/13.12.2021 Respins 57,06 puncte

Rezultatul probei scrise poate fi contestat în termen de 24 ore de la afişare.

Afișat azi, 27.12.2021, ora 16.30 la sediul instituției și pe pagina de internet a Primăriei municipiului Constanța”

În prezent, poziția de secretar general delegat este ocupată de Viorela Mirabela Călin, prin dispoziția primarului Constanței, Vergil Chițac, ea fiind unul din cei doi candidați.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta