Politica

Christian Gigi Chiru, planuri pentru revenirea în politică

feb. 01, 2018 Mihaela Tîrpan

Fostul senator de Constanța, Christian Gigi Chiru, își aniversează astăzi ziua de naștere, împlinește 52 de ani, și își face planuri pentru ca, în cel mult un an de zile, să revină în prima linie a politicii. Gigi Chiru a fost liderul PDL de la înființare și până la fiuziunea cu PNL, senator de Constanța și de două ori candidat pentru Primăria municipiului Constanța pare să aibă planuri serioase de revenire în prima linie a politicii. Exclude varianta de a fi politician independent și declară pentru “Ordinea.ro” că va dori să rămână în ALDE, chiar dacă nu ne ascunde că a primit oferte de la toate partidele mari.

“În jumătate de an, maximum un an vor reveni în politică, nu am exclus varianta asta niciodată, doar că acum am alte lucruri importante și interesante de făcut pentru mine, activități profesionale și familie. Așa cum afirmați dvs., revenirea ar urma să se întâmple puțin înainte de alegeri, dar să știți că a fi candidat nu mă mai pasionează, nu îmi mai doresc să particip la campanii electorale, dar nu voi spune niciodată… niciodată, doar știți cum e în politică. Mai lucrez la planuri și când sunt convins că ele pot deveni realitate, atunci revin. Eu am demonstrat în politică și că mă pot lupta cu Zmeul Zmeilor și că fac față provocărilor de orice natură, iar niște lucruri care au fost importante în urmă cu 10 ani, acum nu mi se mai par tentante”, a declarat Gigi Chiru pentru ziarul nostru.

Întrebat dacă se gândește la o altă variantă politică pentru revenire, Chiru ne-a răspuns:

“Sunt membru ALDE și nu mă gândesc să plec, nu am luat în calcul varianta asta și mă gândesc că dacă e suficient, aici voi rămâne. Am primit oferte, am avut discuții, am prieteni și fosți colaboratori în toate partidele. Nu vă ascund că am purtat discuții și pe proiecte aplicate cu unii dintre ei, aceștia sunt oameni care văd în mine un colaborator serios și acest aspect este important pentru viitorul politicii din România. Tot în baza unor discuții serioase, între prieteni și colaboratori politici am acceptat și invitația domnului Tăriceanu (Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE – n.r.) de a veni să fac parte din ALDE.”

Citiți și:

Christian Gigi Chiru, planuri pentru revenirea în politică

Comments

comments