Connect with us

Actual

Cinci bărbați, arestați preventiv pentru un furt comis în Eforie Nord

Published

on

Cinci bărbați au fost reținuți într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat, aflat în cercetarea Poliției stațiunii Eforie, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. Ulterior, aceștia au fost arestați preventiv.

La data de 9 august a.c., în jurul orei 2.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul său din stațiunea Eforie Nord, de unde ar fi sustras un telefon, un portofel și suma de 600 de lei.

Imediat după sesizare, polițiștii au început activitățile specifice în vederea identificării autorilor.

La scurt timp, un echipaj mixt, format dintr-un polițist și un jandarm al Inspectoratului de Jandami Județean Constanța, a observat un autoturism, care se deplasa în stațiunea Eforie Nord. La vederea echipajului, ocupanții autoturismului au abandonat vehiculul și au încercat să fugă, aceștia fiind opriți și imobilizați, fiind vorba despre 4 tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani.

Advertisement

Concomitent, alte echipaje de poliție au identificat alți 2 bărbați, de 22, respectiv 40 de ani, bănuiți că ar fi luat parte la săvârșirea infracțiunilor.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și furt calificat.

În urma administrării probatoriului în cauză, 5 dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, iar la data de 10 august a.c. au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și, ulterior, instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.

Advertisement

Cercetările continuă, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement