Connect with us

Actual

Cinci bărbați, prinși de jandarmi în timp ce tăiau lemne într-o pădure din județul Constanța

Published

on

lemne furate

Astăzi, 8 decembrie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au surprins în flagrant un grup format din cinci bărbaţi, în timp ce aceştia tăiau şi sustrăgeau material lemnos de pe raza Ocolului Silvic Dunărea de Jos Cernavodă, cantonul 16.

Lemnul era tăiat cu ajutorul unor drujbe şi transportat cu trei mijloace de transport.

Bărbaţii tăiaseră mai mulţi arbori, din specia salcâm, producând un prejudiciu însemnat fondului forestier naţional.

”Materialul lemnos a fost predat către Ocolul Silvic iar pentru faptele celor cinci persoane implicate au fost întocmite de către jandarmi acte de constatare, urmând ca aspectele legale să fie soluţionate ulterior de către autorităţile competente.”, au precizat reprezentanții Compartimentului Relații Publice din cadrul IJJ Constanța.

lemne furate

lemne furate

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!