Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Cine a câștigat alegerile la Costinești după cinci runde de numărare a voturilor

Published

on

primaria costinesti

Numărarea buletinelor de vot s-a încheiat la Costineşti, iar candidatul Partidului Naţional Liberal, Gheorghe Mechenici, a obţinut un vot în plus. Biroul Electoral Judeţean Constanţa a constatat că au fost mai multe buletine nule considerate valabile şi că au votat doi cetăţeni ucraineni deşi nu aveau acest drept. De asemenea, reprezentanţii BEJ au precizat că au fost făcute mai multe cereri de anulare a alegerilor de la Costineşti.

Reprezentanţii Biroului Electoral de Circumscripţie Costineşti au declarat, miercuri, în urma renumărării de marţi a buletinelor de vot candidatul PNL Gheorghe Mechenici a obţinut cu un vot în plus. Aceste rezultate au fost transmise către Biroul Electoral Judeţean Constanţa.

Purtătorul de cuvânt al BEJ Constanţa, Vlad Jipa, a afirmat că la Costineşti sunt trei buletine nule care au fost considerate valabile, pentru primar, cinci buletine nule considerate valabile, pentru Consiliul Local. De asemenea, la Costineşti au votat doi cetăţeni din Ucraina deşi nu aveau acest drept.

Vlad Jipa a precizat că există mai multe solicitări depuse pentru anularea alegerilor de la Costineşti, inclusiv la Biroul Electoral Central.

Totodată, purtătorul de cuvânt al BEJ Constanţa afirmă că la Costineşti există posibilitatea renumărării voturilor şi pentru alegerile europarlamentare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions