Connect with us

Politica

Cine spionează Consiliul Județean Constanța?

Published

on

Reprezentanții Consiliului Județean Constanța au identificat, astăzi, două sisteme de supraveghere video în incinta Palatului Palatului Administrativ Constanta, la etajul 1 – zona Cancelarie Prefect, precum și la etajul 2 – zona administrativă, unde sunt situate birourile din cadrul Instituției Prefectului – județul Constanța.

În această situație, vicepreședintele CJ Constanța, Claudiu Iorga Palaz, solicită, printr-o adresă scrisă, ca reprezentanții Instituției Prefectului să comunice următoarele: acordul încheiat cu administratorul imobilului, în speță Consiliul Județean Constanța în vederea amplasării celor două sisteme care monitorizează activitatea din Palatul Administrativ, avizele necesare amplasării, documentația privind achiziția. “În condițiile în care nu dețineți documentele menționate în prezenta adresă, vă rugăm să ne comunicați societatea care a montat aceste două sisteme și cine este beneficiarul acestora și care este motivul pentru care acestea au fost puse la dispoziția Instituției Prefectului de către o persoană fizică sau juridică”, precizează vicepreședintele CJ, Claudiu Palaz.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!