Connect with us

Politica

Cine sunt oamenii cu care Costel Dumitrașcu de la PMP vrea să schimbe viitorul orașului Năvodari

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

PMP Năvodari propune una dintre cele mai bune și tinere echipe pentru orașul care are mare nevoie de proiecte de dezvoltare, de infrastructură, de promovarea educației, a turismului de calitate și a investițiilor imobilitare și economice. Costel Aurelian Dumitrașcu este candidatul PMP pentru funcția de primar al orașului Năvodari, omul care muncește de câțiva ani pentru aducerea în prim plan a unor proiecte și inițiative de calitate pentru Năvodariul de mâine, pentru orașul în care își dorește să își crească și să își aduce copiii, acolo unde familia sa a ales să locuiască și unde are o mulțime de prieteni. Are susținerea unor oameni tineri, bine pregătiți din punct de vedere profesional și dormici să își pună toată experiența profesională pentru viitorul orașului Năvodari.

Iată cine sunt oamenii cu care Costel Dumitrașcu vine la Primărie după alegerile din 27 septembrie a.c.:

1. Florea Ion, 62 ani, maistru automatist.

2. Dumitrașcu Costel-Aurelian, 28 ani, manager departament.

3. Vulpe Valentin 37 ani, antreprenor.

4. Comșa Alexandru-Marius 31 ani, regizor.

5. Ilie Adrian, 52 ani, maistru electromecanic.

6. Burhală Adrian, 41 ani, informatician.

7. Bușe Adrian, 43 ani, inginer AMC pe platformă petrolieră.

8. Pîrvu Laura 24 ani, manager financiar.

9. Constantin Ionela-Luciana 30 ani, recepționer hotel.

10. Iatan Magdalena 30 ani, farmacist manager.

11. Bratu Mihael-Valentin 33 ani, antreprenor.

12. Tudorici Ramona-Rodica, 39 ani, asistent farmacie.

13. Badea Elena, 41 ani, asistent vânzări.

14. Munteanu Alina-Victorița 42 ani, operator chimist.

15. Solom Florentina, 33 ani, jurist.

16. Bujor Steluța-Laura, 35 ani, asistent medical.

17. Ovreiu Cerasela-Mariana, 47 ani, profesor economist.

18. Chițu Constantin-Cristian, 34 ani, agent vânzări.

19. Maxim Anca-Marina, 26 ani, economist.

20. Adam Cristian 33 ani, manager vânzări.

21. Drăgan Alina-Mihaela, 27 ani, instructor fitness & aerobic.

22. Cobuz Gabriel-Caniggia, 28 ani, instructor fitness.

23. Ciobanu Mădălina, 31 ani, profesor & traducător.

24. Stanciu Claudiu-Sandu, 51 ani, inginer agronom. 

Despre cum a fost alcătuită această listă, Costel Dumitrașcu precizează următoarele:

“Inițial am vrut să fiu pe locul 5 pe lista de Consiliu Local deoarece știu că vom scoate un scor nu doar bun, ci foarte bun. Am încredere în echipa PMP Năvodari, în programul nostru de guvernare locală cât se poate de realist și în electoratul năvodărean care simte că noi sunten schimbarea pe care și-o dorește. Colegii mei au insistat să fiu în vârful listei, să mă poziționez locomotivă iar astfel să ridic lista. Am preferat să-i las această onoare domnului Ion Florea, președintele organizației locale și omul alături de care am pus bazele PMP Năvorari. Dacă n-ar fi fost el, nu cred că eu aș mai fi fost astăzi la acest nivel, a ținut întotdeauna organizația unită și mi-a ridicat moralul de fiecare dată când am simțit că nu mai pot să continui. Chiar dacă suntem partidul tinerilor, avem alături de noi și seniori, oameni înțelepți care ne ghidează pe drumul ales. Am dorit să arătăm că nu ne lipsește respectul pentru cei mai în vârstă, să dăm un semnal că nu candidăm doar pentru tineri, venind cu proiecte pentru toate vârstele.”

Costel Aurelian Dumitrașcu este consilier local PMP în cadrul Consiliului Local Năvodari și a avut zeci de inițiative în acest mandat, iar activitatea sa este publică.

Comments

comments

Politica

Alexandru Ioniţă, noul preşedinte PMP Cumpăna

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Alexandru Eduard Ioniţă a fost numit în funcţia de preşedinte al organizaţiei PMP Cumpăna, prin decizia Comitetului Executiv Judeţean din 28.10.2020, ca urmare a expirării mandatului interimar al fostului preşedinte, Constantin Solomon.

„Am luat decizia de a-l nominaliza pe Alexandru Ioniţă la conducerea PMP Cumpăna văzând implicarea de care a dat dovadă în timpul campaniei de la alegerile locale. Alexandru Ioniţă este un profesionist în activitatea pe care o desfăşoară zi de zi şi sunt convins că de acelaşi profesionalism va da dovadă şi în conducerea PMP Cumpăna. M-am bucurat că a primit votul de încredere al colegilor din CEJ şi îi urez mult succes în noua funcţie, fiind convins că în 2024 Alexandru Ioniţă şi organizaţia PMP Cumpăna vor reprezenta o alternativă serioasă, evidentă, profesionistă pe care să se pună ştampila VOTAT”, a declarat Claudiu Palaz, preşedintele PMP Constanţa.

PMP precizează că Alexandru Ioniţă activează în mediul privat, fiind un cunoscut inginer proiectant din judeţul Constanţa.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Sondaj. PNL pierde teren în fața PSD și USR-PLUS

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Cu o săptămână înaintea declanșării campaniei electorale, un sondaj IMAS realizat la comanda Europa FM, indică faptul că liberalii sunt în scădere, în timp ce PSD și USR-PLUS sunt pe trend crescător. Concret, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, PNL ar obține 32,6% din voturi, față de 34,7 % în septembrie. În schimb, crește alianța USR-PLUS și ajunge la 20,4%, o creștere cu 3 procente față de luna precedentă. De asemenea, PSD este pe trend crescător, iar social-democrații ar obține 21,7%. PRO România rămâne aproximativ la același nivel: ar fi votat de 8,9% la sută dintre alegători. Ar mai trece pragul electoral doar UDMR – 5,1%, iar PMP, cu 4,8%, este la limită, ținând cont de marja de eroare. ALDE e, de asemenea, în acest sondaj, cu 2,5 la sută, dar între timp a fuzionat cu Pro România. Sondajul a fost realizat de IMAS la comanda Europa FM în perioada 7 – 28 octombrie, pe un eșantion de 1.010 persoane și are o marjă de eroare de 3,1%. Sursa: stiripesurse.ro

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Mircea Dobre, atac dur la ministrul Educației: „Declarația pentru părinți este abuzivă, o invenție a unui ministru incompetent“

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Deputatul de Constanța al PRO România, Mircea-Titus Dobre, spune, într-o postare pe Facebook, că este revoltat de faptul că ministrul Educației, Monica Anisie, a introdus o declarație-tip obligatorie pentru părinţii care îşi vor duce copiii la şcoală. Adultul semnează că nu îşi va trimite copilul la cursuri dacă cel mic este suspect de Covid sau a intrat în contact cu o persoană infectată. Parlamentarul este indignat și de faptul că ministrul Anisie îi amenință pe părinți cu Codul Penal dacă mint în declarație.

„Dragi români,

Ca părinte al unui copil de gimnaziu și ca politician, sunt indignat de șirul interminabil de gafe, bâlbe și abuzuri care vin din partea Ministerului Educației.

Vă rog și vă îndemn să nu semnați această declarație abuzivă – cea mai recentă invenție a ministrului Anisie Monica, cea care parcă se străduiește să distrugă tot ce a mai rămas din sistemul nostru de educație. Cu o colosală incompetență, ne impune acum un document care sfidează legislația în vigoare.

Nu poți veni în fața românilor să inventezi o declarație pe proprie răspundere în care, la final, să faci trimitere la Codul Penal. În orice lege sunt prevăzute sancțiuni pentru cei ce încalcă prevederile legale, nefiind necesare alte declarații – mai ales cu trimitere la Codul Penal.

Această declarație este abuzivă și se face o suprareglementare, fără a avea la bază un temei legal. Este doar o invenție a acestui ministru care ne uimește prin incompetență.

În logica ei, ar trebui să semneze și ea același tip de declarație pe proprie răspundere, cu trimitere la Codul Penal, pentru tot ce face la minister! Dacă ar fi făcut așa ceva, ar fi avut mii de dosare penale pe numele ei, până azi.

Să stea liniștită dna Anisie, că nu va sta nimeni să înregistreze cursurile, pentru că nu acesta este scopul părinților. Sunt părinte și mă interesează ca și copilul meu și toți copiii să aibă acces la un sistem de educație cât mai performant, dar din păcate, acest guvern din care face parte și Anisie Monica nu face altceva decât să îngroape și umbra de învățământ care mai exista, provocând haosul în care se zbat profesorii, elevii și părinții. Din păcate profesorii sunt folosiți, fiind băgați la mijloc, ca intermediari între guvernul ucigaș al sistemului de învățământ și părinți… însă singurii care au DOAR de pierdut din tot ceea ce se întâmplă în sistemul de învățământ actual, sunt copiii.“, spune Mircea Dobre.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: