Connect with us

Politica

Cine sunt oamenii cu care Costel Dumitrașcu de la PMP vrea să schimbe viitorul orașului Năvodari

Published

on

PMP Năvodari propune una dintre cele mai bune și tinere echipe pentru orașul care are mare nevoie de proiecte de dezvoltare, de infrastructură, de promovarea educației, a turismului de calitate și a investițiilor imobilitare și economice. Costel Aurelian Dumitrașcu este candidatul PMP pentru funcția de primar al orașului Năvodari, omul care muncește de câțiva ani pentru aducerea în prim plan a unor proiecte și inițiative de calitate pentru Năvodariul de mâine, pentru orașul în care își dorește să își crească și să își aduce copiii, acolo unde familia sa a ales să locuiască și unde are o mulțime de prieteni. Are susținerea unor oameni tineri, bine pregătiți din punct de vedere profesional și dormici să își pună toată experiența profesională pentru viitorul orașului Năvodari.

Iată cine sunt oamenii cu care Costel Dumitrașcu vine la Primărie după alegerile din 27 septembrie a.c.:

1. Florea Ion, 62 ani, maistru automatist.

2. Dumitrașcu Costel-Aurelian, 28 ani, manager departament.

3. Vulpe Valentin 37 ani, antreprenor.

4. Comșa Alexandru-Marius 31 ani, regizor.

5. Ilie Adrian, 52 ani, maistru electromecanic.

6. Burhală Adrian, 41 ani, informatician.

7. Bușe Adrian, 43 ani, inginer AMC pe platformă petrolieră.

8. Pîrvu Laura 24 ani, manager financiar.

9. Constantin Ionela-Luciana 30 ani, recepționer hotel.

10. Iatan Magdalena 30 ani, farmacist manager.

11. Bratu Mihael-Valentin 33 ani, antreprenor.

12. Tudorici Ramona-Rodica, 39 ani, asistent farmacie.

13. Badea Elena, 41 ani, asistent vânzări.

14. Munteanu Alina-Victorița 42 ani, operator chimist.

15. Solom Florentina, 33 ani, jurist.

16. Bujor Steluța-Laura, 35 ani, asistent medical.

17. Ovreiu Cerasela-Mariana, 47 ani, profesor economist.

18. Chițu Constantin-Cristian, 34 ani, agent vânzări.

19. Maxim Anca-Marina, 26 ani, economist.

20. Adam Cristian 33 ani, manager vânzări.

21. Drăgan Alina-Mihaela, 27 ani, instructor fitness & aerobic.

22. Cobuz Gabriel-Caniggia, 28 ani, instructor fitness.

23. Ciobanu Mădălina, 31 ani, profesor & traducător.

24. Stanciu Claudiu-Sandu, 51 ani, inginer agronom. 

Despre cum a fost alcătuită această listă, Costel Dumitrașcu precizează următoarele:

“Inițial am vrut să fiu pe locul 5 pe lista de Consiliu Local deoarece știu că vom scoate un scor nu doar bun, ci foarte bun. Am încredere în echipa PMP Năvodari, în programul nostru de guvernare locală cât se poate de realist și în electoratul năvodărean care simte că noi sunten schimbarea pe care și-o dorește. Colegii mei au insistat să fiu în vârful listei, să mă poziționez locomotivă iar astfel să ridic lista. Am preferat să-i las această onoare domnului Ion Florea, președintele organizației locale și omul alături de care am pus bazele PMP Năvorari. Dacă n-ar fi fost el, nu cred că eu aș mai fi fost astăzi la acest nivel, a ținut întotdeauna organizația unită și mi-a ridicat moralul de fiecare dată când am simțit că nu mai pot să continui. Chiar dacă suntem partidul tinerilor, avem alături de noi și seniori, oameni înțelepți care ne ghidează pe drumul ales. Am dorit să arătăm că nu ne lipsește respectul pentru cei mai în vârstă, să dăm un semnal că nu candidăm doar pentru tineri, venind cu proiecte pentru toate vârstele.”

Costel Aurelian Dumitrașcu este consilier local PMP în cadrul Consiliului Local Năvodari și a avut zeci de inițiative în acest mandat, iar activitatea sa este publică.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!