Conecteaza-te cu noi

Politica

Ciolacu a anunțat că recalcularea pensiilor se va întâmpla după 1 septembrie

Published

on

marcel ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, astăzi, în ședință de Guvern că recalcularea pensiilor se va întâmpla la termenul anunțat, respectiv la 1 septembrie.

„Aș vrea să fac o precizare după ce am văzut în ultimele zile tot felul de presupuneri și știri privind vizita FMI și situația pensiilor. Recalcularea pensiilor se va întâmpla la termenul anunțat, respectiv la 1 septembrie. Nu există nici mai multe tranșe și nu există nici alte variante. Ne-am asumat acest lucru și acest lucru va fi făcut la 1 septembrie.

Mai mult, cer ministerului de Finanțe ca în zilele următoare să vină cu impactul de mărire a pensiilor între 2.000 și 3.000 de lei. După cum bine știm, până în 2.000 de lei nu se impozitează nici o pensie, să vedem impactul între 2.000 și 3.000 de lei ca să mărim această marjă până la 3.000 de lei fără impozitare, astfel încât să vedem dacă ne permitem și aștept recomandarea ministrului Finanțelor, dacă ne permitem după majorarea de 13,8% și recalcularea de la 1 septembrie, să avem și această scutire de impozite până în 3.000 de lei.“, a spus Ciolacu.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions