Conecteaza-te cu noi

Politica

Ciolacu se declară un susținător al impozitului progresiv. Vezi când ar putea fi aplicat

Published

on

marcel ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că România ar putea avea un impozit progresiv după ce țara noastră își va termina restanța de a digitaliza ANAF.

„În primul rând, după ce își termină România, statul român, restanța de a digitaliza ANAF. Pe urm ă vor exista discuții în cadrul reformei fiscale dacă se trece sau se revine la o adevărată taxă unică, dar care să fie unică de această dată, fără excepții, sau se va merge către o impozitare progresivă. Nu vă ascund că eu sunt unii dintre susținătorii impozitării progresive.“, a spus Ciolacu.

Mai departe, întrebat dacă banii de la Uniunea Europeană pot fi în pericol, prim-ministrul a spus că „pericolul cel mai mare a fost să plătim o amendă de 0,5 din PIB pentru că ar exista posibilitatea să nu respectăm acordul asumat de stat de 4,4% în ceea ce privește deficitul. Acest lucru este depășit total după discuțiile avute (…), deci din punctul meu de vedere ne îndreptăm către normalitate și e bine să ne concentrăm ce avem fiecare de făcut”.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions