Conecteaza-te cu noi

Politica

Cioloș: „Constanța ne-a dat semnalul că s-a săturat de leguminoase, gen Mazăre“

Published

on

Prezent la Constanța pentru lansarea candidatului USR – PLUS la Președinție, Dan Barna, fostul premier Dacian Cioloș, liderul PLUS, a declarat că alianța are o oferă completă, cu un viitor președinte al României, din generația celor va schimba țara, și cu candidați la alegerile locale, care vor arăta că perioada baronatului, perioada medievală din punct de vedere politic a luat sfârșit. Totodată, Cioloș s-a referit și la modul defectuos în care a fost administrat orașul Constanța în ultimii ani.

„În afara faptului că, prin parlamentarii USR și PLUS am adus schimbarea imaginii României în UE, alianța va da și președintele țării, dar va face parte și din viitoarea majoritate politică care va forma viitorul Guvern. De aceea suntem la Constanța, pentru a arăta o ofertă completă. Doar așa putem schimba România, nu cu înțelegeri pe sub masă, cu peticeli, cu ieșiri de la guvernare și cu intrări din nou la guvernare. Schimbăm cu oameni competenți și integri. Nu este întâmplător că am venit astăzi la Constanța, pentru că în acest loc a dovedit că vocea celor hotărâți să schimbe România se face auzită. Constanța ne-a dat tonul la alegerile europarlamentare și ne-a dat semnalul că s-a săturat de leguminoase, gen Mazăre, și că e vremea să trecem la lucruri mai serioase“, a spus Cioloș.

Fostul premier s-a referit și la alegerile locale din 2020, considerând că atunci municipiul de la malul mării va avea un nou suflu prin alegerea unui primar de la USR – PLUS.

„Orașul Constanța va sta altfel cu un primar care să nu mai tot plimbe, spre exemplu, Cazinoul ba la MDRAP, ba la CNI, ba la Primărie și apoi la Guvern până când se dărâmă. O bijuterie cu care alții ar fi făcut minuni“, a mai puncat Cioloș.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions