Connect with us

Actual

Circulație restricționată pe Autostrada A2 București-Constanța. Un autotren a luat foc

Published

on

accident autostrada

La această oră (13.30)  traficul rutier pe Autostrada A2 București – Constanța este restricționat ca urmare a unui accident care a avut loc la ora 12.55. Se circulă doar pe banda a doua pe sensul către Capitală.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe autostrada A2 București-Constanța, la  kilometrul 51, pe sensul către București, în apropierea localității Sărulești, județul Călărași, un autotren a impactat glisiera mediană și a luat foc, rămânând imobilizat pe suprafața de rulare. Șoferul a suferit leziuni și este evaluat medical.

Traficul rutier se desfășoară doar pe a doua bandă pe sensul către capitală și se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

Informații în timp real despre restricțiile de trafic determinate de evenimente rutiere pot fi accesate pe site-ul oficial – www.politiaromana.ro – secțiunea INFOTRAFIC.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!