Connect with us

Politica

Cîțu ironizează măsurile sociale ale Guvernului: Îmi aduc aminte de o melodie a celor de la Metallica, „Fight Fire with Fire“

Published

on

Fostul lider PNL Florin Cîţu critică planul de măsuri sociale și economice impuse de Guvernul Ciucă în pachetul „Sprijin pentru România“. Fostul lider liberal consideră că măsurile convenite în coaliţia de guvernare reprezintă doar ”o listă de intenţii” care trebuie discutate cu Comisia Europeană. De asemenea, el a spus că măsurile nu au fost dezbătute în PNL și că întreaga situația îi amintește de o melodie rock intitulată „Combate focul cu foc”.

“Am văzut aseară, în premieră, acea prezentare. Pare că sunt măsuri agreate în coaliţie. Nu au fost discutate în PNL. Posibil să fi fost discutate într-un cerc foarte restrâns şi aprobate. Multe dintre măsuri sunt prelungirea măsurilor pe care le aveam şi anul trecut. Pare un program de guvernare, pentru că nu sunt termene acolo, nu sunt detalii şi atunci e complicat să faci o analiză ca economist. În momentul acesta îmi aduce aminte de o melodie a celor de la Metallica,”Fight Fire with Fire”. Dar, repet, pare un program de guvernare, aşa arată acum, pentru că este doar o listă de intenţii, măsuri care trebuie discutate cu Comisia Europeană. Sunt multe lucruri acolo”, a spus astăzi Cîţu.

Potrivit lui Cîţu, “este important ca PNL să se întoarcă la liberalism şi la soluţii liberale”. El a recomandat “mai mult curaj în impunerea unor măsuri liberale”.

Sursa: stiripesurse.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta