Connect with us

Politica

Cîțu ține coada sus. Cere USR și PSD să voteze necondiționat Guvernul Ciucă

Published

on

Premierul interimar Florin Cîțu a torpilat, astăzi, din nou, PSD și, în special, USR. Cîțu a cerut celor două formațiuni să „dea dovadă responsabilitate“ și să voteze Executivul Ciucă fără să aibă pretenții de funcții. El a mai acuzat USR și PSD de iresponsabilitate, pentru că nu acceptă să susțină Guvern minoritar condus de Nicolae Ciucă.

„PNL a aratat flexibilitate, responsabilitate, am schimbat mandatul, am venit cu alt candidat. Este ceea ce spuneau si cei de la PSD si cei de la USR. Acum PSD zice ca nu vrea la guvernare, deci nu avem ce sa discuta cu ei. USR nu vrea…Solutia responsabila azi e sa votam acest guvern minoritar. Daca nu, toate optiunile sunt pe masa, inclusiv anticipate (…) este singura optiune se pare, PSD si USR vor anticipate si atunci tot ce am vazut in aceasta perioada au fost doar vorbe goale…Daca USR ramane ingropat sau blocat intr-o singura optiune, nu avem cum sa discutam. Pana la urma, trebuie sa faca un pas si USR. Sa vedem pasul facut de USR. Poate sa sustina Guvernul din Parlament. Azi USR arata iresponsabilitate. Presedintele PNL s-a dat la o parte. Unde e responsabiliatea USR? Dacă interesul PSD și USR e să distruga PNL, eu nu voi permite așa ceva niciodată”, a spus Cîțu, citat de stiripesurse.ro.

Pe de altă parte, surse din politică au declarat pentru presa centrală că, de fapt, Cîțu nu își dorește cu adevărat învestirea Guvernului Ciucă și că, de fapt, ar vrea ca tot el să fie propus pentru funcția de premier

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta